Voltam már így én is, szerintem nincs ezzel semmi gond. Nem kell rögtön mindenféle szindómának nevezni, meg betegségnek.
Volt régebben egy betegségem, és bekerültem a kórházba, utána, mikor hazaengedtek, féltem, hogy megint rosszul leszek, és nem lesz, aki segítsen, így vágytam én is a kórházra, az ottani nyugalomra, biztonságra, a tudatra, hogy mindig van a közelemben egy orvos, aki azonnal segít.
Illetve én is jó dolognak tartottam, hogy kivizsgálnak, foglalkoznak velem, stb. Viszonylag hamar elmúlt...Szóval ne aggódj :-)
Depresszió, önbizalom teljes hiánya, önállótlanság. Leginkább ezekkel tudnálak jellemezni és nem bántásból mondom, hanem mert amikor ezek a jelzők rám illettek, akkor én is kórházba akartam kerülni. Arra vágytam, hogy akiktől nem érzem, hogy szeretnek, a kórházban megmutassák, hogy de igen is fontos vagyok nekik és ha baj van, akkor számíthatok rájuk. Hála az égnek elmúlt ez az érzés és neked is tanácsolom, hogy lehetőleg ne üttesd el magad, és ne igyál hipót, vagy ne szedjél be annyi gyógyszert, hogy kórházba juss, mert lehet nem úszod meg élve/épségben.
Ha orvos pasit akarsz, akkor mondjuk tanulj te is orvosnak. Ez a "legegyszerűbb" megoldás. Vagy áplónak. De az orvos pasiért öregasszonyokat pelenkázni, vagy éppen motorbalesetest összefércelni, nem hiszem hogy megéri.
Szerintem ez súlyosabb kóóók mint'ha szív, vagy vesebeteg lennél.
Remélem kinövöd.
Jön egy jobb rendszer, amikor lesznek jó munkahelyek és jól érezheted magad a feladattól
Sajnos ez a munkanélküliségből eredő gondolkodás.
Ma sem katonának nem kell lenni, sem nem kötelező a munka, mert nem tudnak biztosítani sajnos és ez az eredmény.
A fiatalok megszokják, hogy nem kell időre felkelni, nincs semmi feladatuk, dolguk a szórakozás meg pénzbe kerül.
Szegény Nővérkék!!!
Isten óvja meg Őket ilyen álbetegektől
Te meg örülj, hogy egészséges vagy.
Imkább tüntetni menj a Parlamet elé "MUNKÁT !!! KENYERET!!! táblával a kezedben.....
Válasz a kérdésre:
Azért, mert beteg vagy !
Teljesen egészséges ember nem vágyik kórházba. A pontos diagnózist majd a párod megfejti...
Kórházba?
Rögtön a sírba. Azt annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!