Visszajott a kenyszerbetegsegem?
Figyelt kérdés
1 eve annyira rosszul voltam, hogy mar nem birtam tovabb magamat sanyargatni es elmentem egy orvoshoz es azota is jarok rendszeresen pszichologushoz. Most mar eleg jol voltam de egy honapja felere csokkentettuk a doktornovel a gyogyszeradagomat es azota rohamos visszaesest tapasztalok? 20mg floxetet es 2szer25mg xanaxot szedtem. A masik kerdesem az lenne, hogy ha visszaallitanank a gyogyszereket az eredeti adagra akkor azt akar evekig is szedhetnem? Nem artaido utan? Azt mondta ez is egy opcio.2012. jún. 26. 22:56
1/3 anonim válasza:
Milyen tempóban csökkentettétek a gyógyszert?
2/3 A kérdező kommentje:
eloszor az esti xanax felet most meg a 20mg rol ataltunk10mg ra, mivel ezt nem tudjuk maskepp, mert csak ilyen kiszerelsben kaphato
2012. jún. 26. 23:07
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi annak idején a frontinnal nagyon lassan haladtunk, negyedeltük, meg minden hülyeség, és tényleg csak picinként csökkentettük...
AMúgy a dokinak már modntad, hogy úgy érzed, hgy kezdesz visszaesni?? Mert ha most hirtelen leállít a gyógyszerről, és neked így nem okés, akkor csak rosszabb lesz a helyzet, mint mikor kezdtétek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!