Nagyon súlyos kényszerbetegségem van, lehet ellene tenni valamit?
Mindig azt hiszem, hogyha nem csinálok meg egy adott dolgot, akkor valami rossz fog történni velem. pl: Hogyha nem csukom be az ajtót akkor megfog csalni a barátnőm, de az egész napokat az ilyen cselekedetek határozzák meg és már nem bírok így élni:S Próbáltam leállni, de egyszerűen nem bírok magamnak parancsolni.
Van valami megoldás erre?
19/f
Nekem ez kiskoromban volt (13 évesen).. aztán elfajult. Mehettem pszichológushoz,homeopátiával kezelt, és már jó. azóta rendben vagyok, nincsenek ilyen kényszeres cselekedeteim.
én olyanokat csináltam hogy: addig nemmehetek aludni amig el nem mondok egy hosszú verset pislantás nélkül,mert különben holnap baj fog velem történni. meg ilyenek :S ez nagyonszörnyü érzés. De nekem sikerült kilábalnom belőle,tehát sok sikert!
Szia, nekem is ilyen súlyos dolgaim voltak.
Én mindig megvártam, míg elmélyül a dolog, aztán nekiláttam helyrehozni. Rohadtul nehéz volt, de elfojtottam a félelmeimet, MERT A SEMMITŐL FÉLSZ! Gondolj erre, nekem ez segített! Attól, hogy az ajtó nyitva van a barátnőd még nem csal meg, semmi köze a két dolognak egymáshoz! Kitartást! Rendbe jössz!
Nekem is vannak ilyenjeim, marmint en nem mindig tarsitok hozza kovetkezmenyeket, de pl nem vagyok hajlando repedesekre lepni a jardan, mindent parosaval kell csinalnom (ha atlepek egy repedest egyik labammal akkor a masikkal is at kell lepnem egyet, ha az egyik labam megcsosszan a foldon, akkor a masinak is meg kell stb) es hasonlok:S Sosem gondoltam, hogy ez betegseg, de ezek szerint ez is az?:S
Amugy szerintem ha zavar, akkor menj el pszichologushoz, vagy haziorvoshoz es o megmondja, hova menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!