Ez már súlyos lehet? Bekattantam?
Figyelt kérdés
Van oyan mikor próbálok aludni,de nem megy azt érzem hogy valami mászik rajtam,vagy bennem!Van olyan is mintha csípést érezném és vakarózok!De semmi sincs rajtam!:-S2011. aug. 26. 20:19
1/9 anonim válasza:
megertelek. Hasonlo problemaim vannak. Mar 5 oratol rettegek hogy jon az este. Felek a sotettol, az egerektol rettegek, mar meg a legyektol is. Egesz ejszaka nem tudok aludni, ha a szeltol megrezzen a fa attol is szinte ajulas kozeli allapotba kerulok. A parom nem ert meg szerinte csak megjatszom. Nem tudom mit tegyek de nem fogom mar birni sokaig.
2/9 A kérdező kommentje:
De ez mitől lehet? Olyankor azt érzem hogy őrült vagyok!Folyamat csak kapkodok vakarózni,csapkolózni mert olyan rossz érzés!Wááá!Nem minden este,de elég sokx! Tényleg mintha valami kis hangyák másznának bennem!...(Amúgy igen én is írtózom a bogaraktól,de szerintem nem ezért van!)
2011. aug. 26. 20:34
3/9 anonim válasza:
Rengeteg a szúnyog, és meleg van. Holnap estére elmúlik.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem múlik el!!!!Ez már régóta van nálam!És még szúnyog sincs!Meg tudom még különböztetni mi a valóság!:-S
2011. aug. 27. 11:34
6/9 anonim válasza:
Ha ilyesmit érzel, azonnal nézd meg a helyét, hogy valódi-e. Egy idő után rá fog jönni az agyad, hogy nincs ott semmi. De te tudatosan is próbáld elhinni, ha tényleg nincs ott semmi!
7/9 anonim válasza:
hát... valószínűleg attól jött elő ez a probléma hogy kisebb korodban féltél valamitől és most bebeszéled magadnak, vagy a tudat alatt elhiszed hogy mászkálnak illetve csípnek téged egyes rovarok. azt tudom ajánlani hogy naponta legalább egyszer "ürítsd"ki a fejed, ne gondolj semmire vagy esetleg hallgass zenét. biztos hogy segíteni fog!! :)
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy valami egészen mással kapcsolatos szorongásod (általános is lehet, pl. az élettől) jelenik így meg, utat keresve magának.
9/9 anonim válasza:
Minden lehet, hisz eltelt majd egy hónap, és jelentősen lehűlt a levegő is. A szellemek is megnyugodhattak azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!