Érzi még rajtam kívül itt valaki, hogy csak vegetál az életben? És ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 16:55
1/9 anonim válasza:
Igen. Nem tanulok, nincs munkahelyem, semelyikre nincs kilátásom betegség miatt.
2/9 anonim válasza:
"Igen. Nem tanulok, nincs munkahelyem, semelyikre nincs kilátásom betegség miatt." szintén:( ja meg csajom sincs,gyerekem se lesz...
3/9 anonim válasza:
Basszus... Pont, mint az előttem szólók. Se munka se gyerek betegség miatt.
Remélem azért ti is tudtok még mosolyogni, ha már ilyen sors adatott nekünk.:)
4/9 anonim válasza:
Én is úgy érzem, hogy vegetálok. Eddig szinte semmi hasznosat nem tettem az életben és az önbizalomhiányom miatt, minden nap egy kihívás.
22/F
5/9 anonim válasza:
minden depisnek: http://www.youtube.com/watch?v=XyyhkJ5MfAk
6/9 anonim válasza:
Csak folytatom a létezést, ráadásul most még ideges is vagyok. Egy betegségből (?), vagy öröklött hajlamból adódó probléma miatt (is) 0 az önbizalmam, és emiatt szinte félek az emberektől.
7/9 anonim válasza:
Jelen, én is! Munkahelyemről ki fognak rúgni, se pasim, se gyerekem, van viszont visszatérő, durva depresszióm, stb., képtelen vagyok új munkahelyet keresni, mert úgy érzem, az életem csak arról szól, hogy megkeressem a csekkekre valót. Nem bírom tovább! Ki akarok szállni! Az orvosok se vesznek komolyan. Gyógyszer és ennyi. Csalódtam majdnem mindenben és mindenkiben.
8/9 anonim válasza:
csatlakoznék ha lehet 22/f...én is csak vegetálok szenvedély betegség miatt kialakult betegségek miatt...se meló, se suli, se nő, se barátok egyszerűen nincs életem...szóval ja én is így érzek!!!
9/9 anonim válasza:
Azóta mi történt veletek ? Jobb lett ? Akármi ? Van remény ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!