Miért űzök magamból tréfát, járatom le magam munkatársaim előtt, és az életben egyébként?
Figyelt kérdés
Milyen lelki okai lehetnek?2011. nov. 23. 12:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez egyfajta védekezés. Tartasz a környezetedtől és így próbálod oldani a feszültséget, hogy tréfát űzöl magadból, illetve, ha lejáratod magad, avval is azt üzened, hogy ártalmatlan vagy.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!Mit értesz az ártalmatlan alatt?
2011. nov. 23. 19:32
3/7 anonim válasza:
Nem rohangálsz töltött revolverrel a kezedben és kiabálod azt, hogy te vagy O.J. Simpson.
4/7 anonim válasza:
Ártalmatlan alatt azt értem, hogy azt próbálod sugallni, hogy soha nem ártanál senkinek, ezáltal megelőlegezve, hogy téged se bántsanak. Szóval innen gondolom, hogy egyfajta védekezés az egész.
5/7 anonim válasza:
Félsz, hogy bántanak, ezért magadat bántod, mintha nem zavarnának a sértések. Én is ezt csinálom néha stresszhelyzetben/ ha hülyeséget mondok.
6/7 A kérdező kommentje:
mitől félhetek, hogy bántanak?
2011. nov. 25. 23:24
7/7 anonim válasza:
Hogy beszólnak. Pl. ha valaki kövér és olyan a helyzet hogy el lehetne sütni egy kövéres viccet, akkor inkább ő mondja ki, így jelzi, hogy őt ez nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!