Miért kenik ki a falra a betegek a kakit?
szia!
A nagymamám is pelenkás, nincs lába, de észnél van. Mondjuk volt 2 agylágyulása, de el lehet vele beszélgetni normális dolgokról. Mégis, a múltkor kikente az "anyagot" az ágy szélére. Mi sem értettük, ő meg nagyon szégyellte magát....De akkor miért??? Én sem tudom, de még ő sem tudja!!
pedig elég egyszerű a helyzet: ha abban hisz hogy ebből számára vagy szerettei vagy az emberiség számára valami evilági vagy túlvilági haszon származik, akkor ez legjobb esetben egy nagyon bizarr "vallás", egyfajta hitvilág. ekkor lehet azt mondani hogy épelméjű, bár elég erőltetett.
viszont ha saját maga számára sem képes olyan logikai láncolatot összeállítani ami indokolja a bio-vakolást, hanem csak valamilyen különös módon örömet okoz neki ez a tevékenység, akkor mondhatjuk, hogy nem épelméjű. szerintem.
hogy ezt megállapítsad legegyszerűbb ha megkérdezel valakit aki ilyet csinál. én személy szerint azt gondolom erről hogy miközben ezt csinálják meg sem jelenik az elméjükben az ürülék, és a fal képe teljes valójában, tehát lényegében nem is tudják mit csinálnak. szerintem.
Az idős beteg emberek,akik már közel vannak a véghez, teljesen lényegtelen, hogy volt e mentális betegségük, mivel tudják, meg fognak halni, ráadásul már valószínűleg hamar és még szenvednek is, ráadásul szégyellik magukat, hogy pelenkázni és fürdetni kell őket, ott bizony ha addig nem is volt mentális zavar, bizony könnyen kialakul... ezeket az embereket már egy magára valamit adó orvos sem fogja gyogyósnak titulálni, hanem hagyja, hogy legalább a még meglévő méltóságát megtartsa, utolsó napjaira, ahelyett, hogy még egy gyogyós jelzőt is ráakasztana... mindamellett hogy ebben a korban már nem igen írnak az ilyenekre antidepresszánsokat meg hasonlókat, nehogy az vigye el...
nem akar megszabadulni semmitől, egyszerűen elveszíti az épp eszét, és mint egy kisgyermek, azzal rajzol amivel tud... nagyon kisgyerekek is játszanak a kakujukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!