Titeket is hagytak már el azért mert "lusták" (betegek) vagytok?
Ő is elkezdett munkát keresni, mert most annyira nem megy a vállalkozás, de neki jobbak az esélyei, a végzettsége alapján, fizikus, sok helyről vissza is hívták. Én már az elején mondtam, hogy neki könnyebb lesz munkát találni, de ezt arra fordította le, hogy én nem akarok dolgozni. A vállalkozás előtt is munkát kerestem, tudom mik az esélyeim, van diplomám, de sajnos nem megyek vele semmire.
Depressziós vagyok, pánikbeteg, meg még az orvos se tudja pontosan, hogy mi, vannak egyéb tüneteim is. Most már jól vagyok, szedek gyógyszert, de az emberek között nem tudom igazán magam adni, szerencsétlen vagyok az állásinterjúkon.
De megbeszéltük, hogy jó, én akkor maradok otthon, csinálom a vállalkozást, mert végülis, ha mindketten elmegyünk dolgozni, akkor ki csinálja....itt tartottunk, aztán 2 napja látom, hogy baja van, ma bökte ki, hogy őt mennyire zavarja a hozzáállásom.
Én egy minimálbéres munkát találnék így gyorsan ő meg elég jó munkákat, akkor jobban megérné, ha én maradnék itthon, meg én gyorsabban is dolgozok itthon, mint ő, a vállalkozásban, tudnék termelni rendesen.
Ha tényleg a munka lenne a baj, azt meg lehetett volna beszélni, és lehetett volna, hogy mindketten kerestek másik munkát, a vállalkozást meg vagy befejezitek vagy csináljátok "szabadidőtökben".
Egyetértek azzal, hogy itt nem ez volt a probléma, ez egy mondvacsinált indok. Persze keveset tudunk, nem hallottuk a beszélgetéseteket, ennyiből nem lehet megítélni.
Hát igen, ezt már inkább a párkapcsolathoz kellett volna írni, de ide írtam, mert úgy érzem a "lustaságom" a fő ok.Azt hozzátenném, hogy Erdélyből jött, be lett hozzánk jelentve stb...sokan mondták, hogy ki fog használni, de úgy éreztem valósak az érzelmek. Ja és azt is mondta, már az elejétől, hogy el akar venni feleségül meg gyereket akar, már terveztük a házasságot, ezért se értem, egyik nap házasság, másnap szakítás.
Bocsi, hogy ide írtam, de ezt a részét szoktam inkább nézegetni a gyk-nak.
*Azt mondja mindketten egyformán adjunk bele,
Háááát... nagyon furcsa hozzáállás. Én azt gondolom, hogy anyagilag egyformán soha nem tudtok beleadni, mert egy nőt azonos végzettséggel azonos pozícióban is 10-20%-kal rosszabbul fizetnek. Ráadásul ő a házimunkába is belead annyit, mint te? Vagy az nem számít?
Intenzitásban lehet ugyanannyit beleadni.
Szerintem ettől a pasastól addig menekülj, míg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!