Titeket is hagytak már el azért mert "lusták" (betegek) vagytok?
Most meg azt mondja menjünk szüleimhez, mondtam neki, átvertél, szakítottál velem ennyi. Nincs visszaút. fel kéne adni a lakást, én meg ragaszkodok hozzá.
hát tényleg nem tesz jót nekem ez a dolog, de nem alázkodok most meg, eddig mindig azt tettem, mondtam neki, hogy én már ismerkedek, és örüljön, mert így jobb lesz.
Biztosan lesz még időszak, amikor a szakítás miatt szarul érzed magad - de őszintén mondom, szerintem is az lenne a legjobb, ha kitartanál és nem engednéd vissza. Lássa, mit veszített.
Ha a házimunkával töltött órákat beszorzod az ő órabérével, amennyiért dolgozik, még több is kijön, mint 50 ezer Ft. A te munkád miért érne kevesebbet, mint az övé?
Én most pártatlanul szeretnék írni neked.
A mai világban, egyszerűen nem megengedhető, hogy depresszióval, meg pánikbetegséggel ne menj el rendesen dolgozni. Ez egyszerűen hiszti!
Anyukám is depressziós volt, meg Xanaxot szedett és csak tengett -lengett. Egyszer már odáig jutott, hogy nem főz, mert nincs kedve..na ekkor eldurrant az agyam és elzavartam otthonról, apámmal együtt, hogy keressen valami munkát. És láss csodát. Mióta dolgozik, elfoglalja magát és nincs ideje depresszióra.
Ne haragudj, de a mai munkahelyeken minden 2.ember depresszióval és megvetéssel küzd, mégis dolgozni kell.
Figy minden harmadik csaj ezzel a főzéssel, meg takarítással jön... Bammeg abból van pénz amiből főzhetsz... Meg 28000eft hát bammeg az még az albi alap bérét sem fedezi?!
Tudud mit lusta vagy, mint a Nagyalföld.. Ha pasid otthagyna éhenhalnál.. másrészt 24 vagy tudnál tanulni is.. De neked van egy otthoni munkád, ami jó... most őszintén mire vársz?? Hogy majd lesz valami.. a pasid helyében már kidobtalak volna mint macskát fosni, menyél depressziózni máshová..
A szeret a béke és megértés jegyében: Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!