Miért ajánlgat minden második válaszoló fóbiás problémákra gyógyszerszedést?
Megdöbbenve olvasom, hogy minden második, (ha nem több) válaszoló adja a fóbiás kérdésekre azt a választ, hogy "menj orvoshoz ír fel gyógyszert".
Aki ajánlja szedte valaha? Ha szedte, tudja micsoda emberfeletti erőt kíván leszokni ? Kétlem.
Aki ajánlja tudja vajon, hogy a legegyszerűbb megoldást javasolja?
Aki ajánlja tudja, hogy a gyógyszer szedés nem jelenti a probléma megoldását, csak az ember legalizált drogossá válást?
Tisztában vagytok mindezzel kedves "Menj el orvoshoz, kapsz rá gyógyszert" tanácsoló felelőtlen válaszolók?
Tragikus..... :(
Gondolkodtok, ti mielőtt írtok?
Ha nem értek valamihez, akkor nem adok tanácsot benne!!!
Ezt kérdem én, akinek azt mondták az orvosok , hogy a rohadt antideprsszánsaik nélkül nem fog tudni létezni, s idézem a pszichiátert" Térden csúszva jön majd ide vissza, hogy felírjam magának a gyógyszert majd meglátja!!!" - ezt akkor közölte, amikor azt mondtam , hogy márpedig én lerakom a gyógyszerem. Lassan visszamegyek hozzá valóban.... De nem térden csúszva.... És nem gyógyszerért könyörögve.. Hanem , hogy ráborítsam az asztalt... (És akkor még finom voltam és nőies.)
U.i: 18 éves koromtól gyógyszereztek 28 éves koromig, 3 év alatt 4. neki futásra tudtam leszokni az antideprsszánsról. Most 33 éve vagyok, 2 éve egy ku*va bogyó nem gurult le a torkomon. Ha ennyi információ áll rendelkezésünkre 15 évvel ezelőtt, soha nem szedtem volna...
És ha valakinek öngyilkos hajlamai vannak, akkor itatsz vele egy gyógyteát? Na ne nevettesd már ki magad.
Ennyi erővel ne adjunk morfiumot se senkinek, akinek erős fájdalmai vannak, hát drogfüggővé tesszük...szakértő
"Akkor ezt meséld el légy szíves ! Szóval ülsz a szobádban, jajj most öngyi leszek. Na, azért még kipróbáljuk előtte az antidepresszánst, hátha beválik. Hopp, ez annyira jó, hopgy most már inkább még sem leszek öngyilkos."
nem, pánikbeteg voltam elég sokáig, már a lakásból se mertem kilépni, kb. leállt az életem, és rendszeres rosszulléteim voltak. legszívesebben már meghaltam volna, de ezektől a gyógyszerektől elmúlt. és 5 éve nem szedek már semmit, szóval ha lenne bármi utóhatása, már kijött volna. családomban az orbáncfű is jó volt valakinek, de az enyhébb betegség volt.
." Véleményem szerint az orvosoknak gyógynövénykeverék tablettákat kellene írni az embereknek és ennyi. "
Már miért kellene e gyógynövényeket tablettázni? Elég lenne rágcsálni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!