Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ajánlgat minden második...

Panka08 kérdése:

Miért ajánlgat minden második válaszoló fóbiás problémákra gyógyszerszedést?

Figyelt kérdés

Megdöbbenve olvasom, hogy minden második, (ha nem több) válaszoló adja a fóbiás kérdésekre azt a választ, hogy "menj orvoshoz ír fel gyógyszert".

Aki ajánlja szedte valaha? Ha szedte, tudja micsoda emberfeletti erőt kíván leszokni ? Kétlem.

Aki ajánlja tudja vajon, hogy a legegyszerűbb megoldást javasolja?

Aki ajánlja tudja, hogy a gyógyszer szedés nem jelenti a probléma megoldását, csak az ember legalizált drogossá válást?

Tisztában vagytok mindezzel kedves "Menj el orvoshoz, kapsz rá gyógyszert" tanácsoló felelőtlen válaszolók?

Tragikus..... :(

Gondolkodtok, ti mielőtt írtok?

Ha nem értek valamihez, akkor nem adok tanácsot benne!!!

Ezt kérdem én, akinek azt mondták az orvosok , hogy a rohadt antideprsszánsaik nélkül nem fog tudni létezni, s idézem a pszichiátert" Térden csúszva jön majd ide vissza, hogy felírjam magának a gyógyszert majd meglátja!!!" - ezt akkor közölte, amikor azt mondtam , hogy márpedig én lerakom a gyógyszerem. Lassan visszamegyek hozzá valóban.... De nem térden csúszva.... És nem gyógyszerért könyörögve.. Hanem , hogy ráborítsam az asztalt... (És akkor még finom voltam és nőies.)

U.i: 18 éves koromtól gyógyszereztek 28 éves koromig, 3 év alatt 4. neki futásra tudtam leszokni az antideprsszánsról. Most 33 éve vagyok, 2 éve egy ku*va bogyó nem gurult le a torkomon. Ha ennyi információ áll rendelkezésünkre 15 évvel ezelőtt, soha nem szedtem volna...

2012. jún. 23. 00:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Mert nem tud jobbat sajnos. A jelenlegi tudomány sajnos nagyon kevés. Ezzel nem elkeresíteni akarlak...maximum magamat :(
2012. jún. 23. 00:22
 2/34 A kérdező kommentje:

1. -es válaszolónak: Hát az az igazság, hogy véleményem szerint ez nem tudományról szól. Hanem egyszerűen csak a PÉNZ-ről.

Bocs , ha kimarad egy-két betű, szó, de igen húzós napom volt. :)

2012. jún. 23. 00:35
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Én négyféle antidepresszánst szedtem életemben és egyikről se volt nehéz leszokni, szóval egyénenként véltozó lehet.
2012. jún. 23. 01:18
 4/34 anonim ***** válasza:
17%
Túl érzékeny vagy. Menj orvoshoz, ír fel gyógyszert.
2012. jún. 23. 04:39
 5/34 anonim ***** válasza:
22%
A kérdező suta mint egy birka. Ezek a gyógyszerek meghatározott alkalmazási előiratúak, nem cukorkák. Ha valaki úgy szedi, ne nyafizzon utána.
2012. jún. 23. 11:38
 6/34 anonim ***** válasza:
Dehogy vannak tisztában vele, csak írogatnak ész nélkül, mert az a legkézenfekvőbb. "Ha beteg vagy, szedj gyógyszert" Nem tudom, egyáltalán miért szólnak hozzá, ha csak egy ilyen általánosságra futja. Nyilván nem mindenre a gyógyszer a megoldás, én pl. anélkül is kimászok mindenféle gödörből.
2012. jún. 23. 12:34
 7/34 A kérdező kommentje:
01:18 -nak: Szerencsés vagy. Nyílván függ sokmindentől, egyéntől, meg a gyógyszertól is. Mindenestre egy xanaxot pl. Rivotrillal nem lehet összehasonlítani sem. A Rivotril szinte olyan mint a heroin... Egy biztos a legjobb elkerülni őket.
2012. jún. 23. 12:48
 8/34 A kérdező kommentje:
04:39-nek : Igen valóban túl érzékeny vagyok az emberi hülyeségre, valós tudás nélküli tudálékosságra, és felelőtlenségre.De nekem így tökéletes. Nincs szükségem olyan emberekre , akik a fenti tulajdonságok mentén élik életüket.
2012. jún. 23. 12:52
 9/34 A kérdező kommentje:
11:38-nak Gart, válaszod sokatmondó, nem is tudom mi lett volna ha nem írod le. Te sem igaz? No komment.. Írj még valami ilyen magasröptű gondolatod kérlek!!!
2012. jún. 23. 12:53
 10/34 A kérdező kommentje:
Kedves 00:10 -es: Ha fejre ejtettek volna, sem váltam volna akkor paraszttá, mint ami te akár minden segítség nélkül lettél. Hát hiába, kinek érdeme szerint osztják... :S
2012. jún. 24. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!