Az normális ha valaki eufóriát érez álmodozás közben?
Figyelt kérdés
Olyasmi érzés, amikor színte megszűnik a külvilág és ez órákig is eltarthat.2012. jún. 16. 00:04
1/7 Agytörzsi Prof. válasza:
Ez nagyban függ attól is, hogy mitől téptél be.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit nevezünk normálisnak. Igazából csak erőteljesen tudsz képzelegni a fejedben lenni ez jó is meg rossz is. Ha kordában tudod tartani tehát csak akkor használod ha ép ráérsz vagy megszeretnél nyugodni akkor jó de ha nem tudod kordában tartani az baj hisz kiszakadsz a világból (megfelelő koncentrációval és önfegyelemmel sztem lehet kezelni)
3/7 A kérdező kommentje:
1. "Ez nagyban függ attól is, hogy mitől téptél be."
Haha ;)
2012. jún. 16. 00:18
4/7 Antimod válasza:
Szerintem te meditálsz, csak álmodozásnak hívod. Egészséges szokás, de azért ne egy feladat végzése közben végezd ezt.
5/7 anonim válasza:
esetleg ilyen fényeséget látsz és belús melegség vesz köröl mert ilyet már 2szer átéltem álmomban
6/7 A kérdező kommentje:
nem, nem! csak szimplán ülök egy asztalnál, előttem vmi úsjág, a kezemet elfoglalom vmivel pl. tollat bizergálom és közbe gondolkozok azon h mi lesz a jövőben, mi lehetett volna a múlban stb.
2012. jún. 16. 02:01
7/7 anonim válasza:
Igen. Többet kéne, mindenkinek. Máskülönben hogy támadnának a nagy ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!