Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha embertársaim hozzámérnek...

Smitwesson kérdése:

Ha embertársaim hozzámérnek megrezdülök ez normális?

Figyelt kérdés
Ha bárki, idegen, kolléga, barát, vagy akár a saját gyerekeim hozzámérnek, akkor összerezzenek, feszült leszek ingerült, ideges. Szinte biztos vagyok benne hogy ez nem normális. Lehet et gyógyítani? Vagy ez mi? 30 éves férfi vagyok, egyedül a feleségem érintése nem borzaszt.
2012. jún. 4. 19:28
 1/3 anonim válasza:
Nekem van hasonló, bár ez a kórképemmel jár. Valamiért intimitási problémáid vannak. Lehet gyógyítani, afebofóbiának hívják (vannak olyan emberek, akiknek el kell kapniuk az adott testrészüket, mert égésérzetük van.) Keress fel egy pszichiátert!
2012. jún. 4. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam is előfordul hasonló. Csak az aktuális párom érintését tudom elviselni, de az övét se mindig és mindenhol. De nagyon furán érzem magam, ha egy barát, vagy családtag megölel.
2012. jún. 7. 00:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, ha fogdosnak. Igen, normális.
2012. jún. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!