Gyógyultál ki asperger-szindrómából/ avagy kapcsolat teremtési problémákat oldottál meg?
Figyelt kérdés
talán nem nevezhető igazán betegségnek, mert sokan "szenvednek" benne anélkül hogy tudatába lennének annak, hogy olyanok, én is most olvastam róla, nem teljesen jellemző rám, de az hogy nehezen tudják gesztusokkal kifejezni önmaguk, kerülik a szemkontaktust, és nem tudnak kapcsolatokat teremteni, az jellemző, és nagyon zavaró. már régóta probálom leküzdeni, szivesen venném hozzám hasonló "győztesek" tanácsát, akik letudták küzdeni, és megértik.#szindoma
2012. jún. 14. 20:06
21/23 anonim válasza:
Szia!
Van egy új fórum, az autispektrum.org, ahol főként aspergeres fiatalok lelhetők föl. Itt biztosan választ kapsz a kérdéseidre.
22/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)kaphatok linket esetleg:D?
2012. júl. 7. 11:54
23/23 A kérdező kommentje:
jaj, nem láttom a pontot, és félre értettem, de meg van köszönöm:)
2012. júl. 7. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!