Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyultál ki asperger-szindró...

Gyógyultál ki asperger-szindrómából/ avagy kapcsolat teremtési problémákat oldottál meg?

Figyelt kérdés
talán nem nevezhető igazán betegségnek, mert sokan "szenvednek" benne anélkül hogy tudatába lennének annak, hogy olyanok, én is most olvastam róla, nem teljesen jellemző rám, de az hogy nehezen tudják gesztusokkal kifejezni önmaguk, kerülik a szemkontaktust, és nem tudnak kapcsolatokat teremteni, az jellemző, és nagyon zavaró. már régóta probálom leküzdeni, szivesen venném hozzám hasonló "győztesek" tanácsát, akik letudták küzdeni, és megértik.

#szindoma
2012. jún. 14. 20:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
sokszor voltak olyan helyzetek amikor nem tudtam felfogni vitázások értelmét, pl legutóbb is megbántottam egy családtagom, bár nekem abban az időben olyan gondolkodásom volt, hogy nem birtam felfogni, hogy mi olyan nagy ügy, hogy így ki kell akadni rá, és nagy jelenet volt akkor, aminek semmi jelentőségét nem éreztem, talán az illető is túl reagálta az esetet, de én is alapjába véve olykor úgy gondolkodok, hogy sok mindennek nincs jelentősége, semmi értelme foglalkozni vele, aztán változtatok.
2012. jún. 15. 19:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Fogd magad és készíts pár alap szabájt amit minden körülmények között betartasz pl.: semmilyen körülmények között nem hagyom cserben a barátaimat és/vagy nem bántok állatokat ilyenek (szabd magadra olyanok legyenek amik álltal az életed személyiségedd több lesz) Ha szeretnél kiegyensújozotabb lenni akkor kezdj el foglalkozni a pszihológiával (csak egy kicsit) figyeld meg a hibáidat az erőségeidet a téged legtöbbet ért ingereket, veszekedések kimenetelét, formáját. Elemezd, gondold végig mi lett volna ha, keresd meg a legjobb elméleti kimenetelt és jegyezd meg, hogy a következő alkalommal másképp viselkedj abban a helyzetben. De semmiképp se koncentrájl erősen a múltra, mert belekattanhatsz, törekedj a közép útra.
2012. jún. 15. 23:52
 13/23 A kérdező kommentje:
nem koncentrálok soha a múlta.
2012. jún. 16. 10:17
 14/23 anonim ***** válasza:
Az Jó, hogy nem koncentrálsz a múltra de az ember a múltban elkövetett hibáiból tud a legtöbbet tanulni.
2012. jún. 16. 13:20
 15/23 A kérdező kommentje:
hű, a kis rátarti lángész:)
2012. jún. 16. 16:28
 16/23 anonim ***** válasza:
és íme a válasz, hogy miért nincsenek barátaid.., ha el sem gondolkozol a válaszokon miért kérdezel?
2012. jún. 16. 20:44
 17/23 A kérdező kommentje:
tudom, hogy miért nincsenek barátaim.
2012. jún. 16. 20:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél "barátkozni" írj!

Igazából bárkivel leveleznék a témában, illetve az érintett területekről.

trashbin20@gmail.com

2012. jún. 22. 14:23
 19/23 A kérdező kommentje:
hozzám hasonlókkal fordult már elő, hogy összebarátkozott valakivel, akivel tényleg úgy érezte, hogy egy hullámhosszon van, és igazi lelki-társra lelt benne, és rengeteg közös vonás ellenére ostobaságnak tartja, hogy az illető saját belső bizonytalansága miatt elfordult tőle?
2012. jún. 23. 17:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Ezt az utolsót még egyszer kérném, nem igazán értem. :)
2012. jún. 28. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!