Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezdi felőrleni az idegeimet...

Kezdi felőrleni az idegeimet az, hogy nem haladok az érettségi-tételek kidolgozásával úgy, ahogy beütemeztem és nem fogok velük végezni. Most elgondolkodtam, hogy majd milyen életem lesz ezután. Bővebben lenn (? )

Figyelt kérdés
Megér nekem annyit Arany Őszikék-ciklusának meg Jónás könyve elemzésének bemagolása, hogy ezért kiidegeljem magam? Erről fog majd szólni az életem egy nyugati típusú világban, ha majd munkám lesz? Hogy a megfelelés, a kívánt szint elérése, a megfelelő teljesítmény érdekében tönkretegyem magam, feláldozzam az egészségem? Ami azt illeti, látok erre példát... mert nekem ilyen típusú élet nem kell. Nekem az egészségem fontosabb, mint a 200 éve halott költők, meg akármi, amivel találkozom majd a későbbi életemben.
2012. jún. 14. 08:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
akkor legyél boldog vele, de akkor is lúzernek tartalak
2012. jún. 14. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:

lúzernek? igen? te mit tudsz felmutatni az életben?

Valószínüleg semmit.

2012. jún. 14. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok vitatkozni veled, mert undorodom a stílusodtól! De nem akarok vele dicsekedni, de nemsokára lesz érettségim, eddig dolgoztam már nyári munkákon is hetekig!! Van egy stabil baráti köröm, van egy gyönyörű barátnőm, sikerült lefogynom több mint 10 kilót, minden héten járok discoba, arénába plázázok, mozizok ergo én szoktam kiscica kikapcsolódni is ellentétben veled. Ezen kívül most keresek állást önkéntes munkára kórházba. Majd ha neked ilyen színes életed lesz csak szólj, addig ne üljél ilyen magas lovon ;)

18/f voltam

2012. jún. 14. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:
fél életedet elb@sztad tanulásra és azt éred el vele hogy épp hogy kijösz belőle egy hónapban ;)
2012. jún. 14. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!