Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegséggel érettségizni?

Pánikbetegséggel érettségizni?

Figyelt kérdés
Ha közönség elé állok pánikrohamot kapok. Nem tudok szabadulni a figyelő tekintetek elől, alig kapok levegőt, az ájulás szélén állok, nincsenek összefüggött gondolataim, dadogok és nem tudok normálisan szavakat formálni... Ami ugye alapvető lenne egy sikeres érettségihez. Évek óta húzom, mert tudom hogy rosszul lennék a szóbelin és megbuknék. Mit csináljak? :(
2012. jan. 20. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
készülj, kérd tanárod, pszichológus segítségét, esetleg menj körökbe, küzd le, és mondj verseket vállalj szerepléseket, mert a semmitől nem lesz jobb:)
2012. jan. 20. 16:18
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Ha még azt sem tudod, mit csinálj, nehéz segíteni. A pánikbetegségnek benne van a nevében, hogy betegség, a betegségeket meg kezelni kell. Ahhoz meg szakértő kell. Mi ebben a bonyolult?
2012. jan. 20. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

" Évek óta húzom, mert tudom hogy rosszul lennék a szóbeli"

Ha már eddig húztad, akkor keress fel egy pszichiátert.

Kigyógyít belőle, és mehetsz vizsgázni.

2012. jan. 20. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:

A pánikbetegség pszichiátriai dolog, ha eddig nem tetted, akkor érdemes lenne szakemberhez fordulni. Ha csak közönség előtt fordul elő, akkor az nem klasszikus olyan szempontból, hogy a "hagyományos" pánikrohamokhoz szerintem legtöbbször nem kell közönség, velem főleg akkor fordult elő amikor egyedül voltam.

Az érettségin hasonlóan éreztem magamat én is, pedig akkor még semmiféle egészségügyi problémám nem volt. Mégis sikerült egész jó átlaggal letudni azt is. Nem olyan veszedelmes ám mint a "másik oldaláról" tűnik.

2012. jan. 20. 16:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2012. jan. 20. 16:24
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Van róla fogalmad, hány olyan szituáció lesz még az életedben, ami sokkal keményebb mint egy (főleg manapság) érettségi? Kezeltesd a parádat, különben a 4 fal közt fogod leélni az életed.
2012. jan. 20. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell közönség elé állni, a szóbelin ülni fogsz. És nem lesz ott sok ember.
2012. jan. 20. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
ha a tanáraid tudják, elnézőbbek lesznek
2012. jan. 20. 19:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, de jelen pillanatban az érettségi a legkomolyabb gondom, először ezen kell túl esnem. Többieknek is köszönöm a választ.
2012. jan. 20. 22:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg José Silva és Robert Stone Gyógyíthatsz, az öngyógyítás és gyógyítás döbbenetes módja című könyvet. A segítségével simán le fogsz érettségizni.
2012. jan. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!