Pánikbetegséggel kihez forduljak? Először is a háziorvoshoz?
Tavaly decemberében kezdődött az egész, utána elmúlt, aztán megint rámtörtek a rohamok. Most kb 5-6 hónapja nem volt tünetem, most megint rám tört ma. Elég volt annyi hogy vissza gondolok hogy milyen régóta nem volt rohamom.
Hogyan zajlik a kezelés, és meddig tart? Pszicholgus kezeli, vagy a házi orvos? Légyszives mondja el aki tudja.
Hogy mondjam el , bemegyek a háziorvoshoz, és mondom hogy rohamaim vannak, és a tüneteket is elmondom. Azt is hogy utána olvastam, és valószínűleg ez pánik roham?
Nekem is volt pánikbetegségem, elég rosszul voltam tőle.
Én voltam neurológusnál aki először felírt nekem egy gyógyszert, az nem vált be, de a második szerencsére már igen.
Nálam főleg a közlekedés okozott gondot, nagyon rosszul voltam a járműveken... nem voltam pszichológusnál, hanem újra és újra felszálltam buszra, villamosra - valamint ha éreztem, h. kezdek rosszul lenni, bevettem a gyógyszert.
Valamint nyugattam magam, h. nem leszek rosszul, nem ájulok el...mostmár jól vagyok szerencsére, ezt le lehet győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!