Kezdi felőrleni az idegeimet az, hogy nem haladok az érettségi-tételek kidolgozásával úgy, ahogy beütemeztem és nem fogok velük végezni. Most elgondolkodtam, hogy majd milyen életem lesz ezután. Bővebben lenn (? )
Szia!
Az egyetemell kapcsolatban nyilatkozhatok. Az már nem becsületes oktatás és számonkérés. Bármennyit tanulhatsz, ha megbuktatnak, itt már minden csak a pénzről szól. Gyűlölöm!
Ha eszed van, fogod magad és külföldre mész. Én ezt tettem érettségi után, majd az egyetem miatt visszajöttem. Azóta is bánom, míg élek bánni fogom!
23/N
Ha gazdag, sikeres és menő emberként akarsz boldog lenni, akkor van értelme.
Ha lelki boldogságra vágysz akkor nincs. A döntés a tiéd.
A mai vilagban tudsz ugy is boldogulni ha van egy jo otleted, abbol csinalsz egy szuper termeket, uzletet epitesz ra, kapcsolatokat epitesz, stb. Az en kornyezetemben aki a hagyomanyos modon akarna boldogulni ahogy te is irod, leginkabb felkopik az alluk, akik meg meg mertek lepni azt amit en irtam, azok pedig viragoznak. A dontes a te kezedben van. Ha bele akarsz betegedni a 45 evig tarto munkaba es egy irodaban ulni akkor is amikor kint sut a nap es lehetnel a strandon is, akkor tanuld tovabb az Oszikeket.
(velemenyem szubjektiv, sajat tapasztalataimon alapszik, ha valakinek nem tetszik akkor gorduljon at felette, nem kerek idiota megjegyzeseket)
Nem értem az érettségin mit kell idegelni, az nem nehéz.
Az egyetem kell, ha normális állást akarsz, és nagy hülyeség, ha azt hiszed, hogy nem leszel ezért boldog. Nekem 4 diplomám van, szép csaláűdom, jó állásom, és boldog vagyok,pedig életemben kismillió vizsgát tettem le. A munkahelyemen pedig néha magamat kell leállítanom,mert nagyon szeretem amit csinálok, de néha kell egy kis pihi, amikor az agyamat le kell állítani, hogy pl otthoón nejárjon tovább.
És mindehhez kellett a halott költök bemagolása és az integrálás megtanulása is.
(nem is bánom, társaságban irodalmi témákról is el tudok beszélgetni bárkivel)
"Ha gazdag, sikeres és menő emberként akarsz boldog lenni, akkor van értelme.
Ha lelki boldogságra vágysz akkor nincs. A döntés a tiéd."
Véleményem szerint egyfajta boldogság van és az mindig lelki. Megtalálhatja az ember üzletemberként is és remeteként is. De nem hinném, hogy az üzleti sikerességtől függ. Amit akkor érez az ember, az csak egy elégedettség, mint a jól végzett munka öröme. De ahogy változnak a körülmények, ahogy nem elég ugyanaz a teljesítmény, elmúlik. A boldogság nem ilyen.
1. az integrálszámítáásal azt akartam kifejezni, hogy mind humán mind reál alapjaid vannak, hozzáűszólhatsz mindenhez.
2. nem aggódom az állásom miatt, mert jelenleg is 3 helyre mehetnék azonnal, ha akarnék. Tudod, ha valamiben jó vagy akkor már téged keresnek és próbálnak elcsábítani és nem te aggódsz az állásod miatt. Ez is a 4 diploma haszna.
3. épp ezért van a gyerekeimre időm, mert amikor velük voltam akkor otthonról dolgoztam, amennyit akartam. Ezt is csak akkor teheted meg, ha téged akarnak és nem te kuncsorogsz a melóért.
és ennek az alapja az, hogy sokat tanulsz és jól dolgozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!