Hülye érzés mi lehet ez?
1. vérnyomás probléma
2. Talán nem is olyan a világ, mint amilyennek érzékeljük és néha elárulja magát. Kb. mint a Mátrix című filmben.
Nekem is korábbi álomhoz kapcsolódik, hogy néha másképp érzékelem a valóságot. Volt egy időszakom, amikor reggelente olyan éber álmaim voltak, hogy egy idő után már nem tudtam eldönteni, hogy mi a valóság és néha már akkor sem voltam biztos benne ,hogy ébren vagyok, amikor már valóban felébredtem. Hónapokig tartott, napi rendszerességgel. Felkeltem, tettem a doglom, elmentem dolgozni stb. de mindig történt valami furcsaság, amitől gyanús lett ,hogy ez nem valódi és amikor rájöttem ,hogy a "testem otthon maradt" bepánikoltam. Kezdtem magam őrültnek érezni, csipkedtem a bőröm, ha éreztem ébren vagyok, ha nem éreztem már tudtam hogy nem vagyok ébren. Úgy tűnik ez megszűnt a költözéssel egyidejűleg, de azóta engem is elfog napközben olyan fura érzés és gondolat, hogy mi is a valóság?
Hehe éber álom, jó lenne ha nekem is lenne hozzám szerencsém:D Na mind1. Érdekes amit írsz, vérnyomásom és pulzusom is megnézem legközelebb géppel, ha előfordul.
Köszönöm a válaszokat, azért ha valakinek eszébe jut még vmi örömmel halgatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!