úgy érzem, hogy támadnak mentálisan. Hülyén hangzik? Hát hülye érzés is!
szóval olyan, mintha szakaszosan mentálisan támadnának, gondolatokat ültetnének a fejembe, át akarnák formálni az elmém, gondolataim, érzelmeim.
mintha szakaszosan küzdenénem kellene valami érzés, gondolat ellen, ami elnyom, elpusztít, fojtogat.
próbálok ellenállni neki, de mindig nagyon erősen kell koncentrálnom, ne veszítsem el a kontrollt.
már jó egy éve tart, és kezdek átalakulni olyan emberré, akivé nem akarom, ami nem én vagyok. és már kezdem feladni.
tudom nagy katyvasz az egész, de ilyen előfordulhat.
kezdenek olyanná átformálni, amilyennek mindig is szerettek volna beállítani engem emberek. és mintha a családomat is befolyásolnák úgy, hogy olyan útra sodornak le, aminek a végén az leszek, aminek mondtak...
a másik förmedvénység, amit érzek: mintha ellopnák a személyiségem, lelkem, érzelmeim - és maguknak használnák fel őket!
bizonyos embereknek kezd ugyanolyan lenni a gondolkodásmódjuk, szavuk járása, ízlésük, mint nekem volt régen (ezeket kezdem teljesen elveszíteni)...
nagyon bizarr...
Hm... osztálytársak?
Csinálj mentális védelmet!
Fehér, rózsaszín, ezüst vagy arany színű burkot képzelj Magad köré, és tapssal vagy csettintéssel fixáld! Ez 24 órás védelmet jelent. Ha látsz a térben Feléd húzódó vonalakat, amin leszívhatnak energiát Tőled, azokat gondolatban vagdosd el! Ennyi!
A gondolkodásod, viselkedésed formálódása nem mentális támadás eredménye, bár tény, hogy külső hatás okozza. Teszem azt elolvasol egy könyvet, ami állítja, hogy a halál után van élet. És bár eddig holt' meg voltál róla győződve, hogy nincs, mégis elgondolkodtatnak a leírtak. Addig addig gyötröd magad a kérdésben, hogy az eddigi hozzáállásod kezd elfakulni, mert nem érted az élet értelmét, a halál utáni esetleges élet vagy materiális elmúlás miértjét.
De minden pillanatban változunk, formálódunk. Új információkat szerzünk, amik befolyásolni fognak. Az sem elhanyagolható, hogy a közösség, aminek része vagy is nagyban befolyásol. Nemcsak a gondolkodásod formálja, a tetteid is. Pl. ha egy olyan közösségbe kerülsz, ahol 5 percenként vakarják az orrukat, te is átveszed ezt a viselkedésmintát. Ez a másik kérdésedre lenne a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!