Mi ez a hülye érzés?
Körülöttem minden fura, nem is tudom megmagyarázni, minden olyan idegen lesz, tárgyak, lakás, utcán a füszálak, mintha minden más lenne. A hallásom fura lesz és a látásom is, mintha kicsit fehérben látnék a széleken :S
Emlékszek régen is voltak ilyen napjaim, de mindig csak egy napig tartottak, amikor pánikbeteg lettem, akkor kb 1 hétig, azt hittem megőrülök, de az antidepresszánstól elmúlt kb 2 évre.
Mostanában megint gyakran elönt ez az érzés, amikor már napok óta tart, pánikrohamom lesz, most nem lettem konkrétan pánikbeteg, csak rohamok. Szedek frontint, attól kicsit javult, szinte elmúlt, de ahogy jönnek ezek a borongós napok, megint nagyon rossz, ha kisüt a nap, minden újra valóságosnak tünik, pl ma délelőtt egész jól voltam. Néha el tudom terelni a figyelmem, pl netezés, akkor nem gondolok rá, kivétel most, ahogy írok :) Deperszonalizáció lenne? Félek a Borderline-tól is, tudom ez most divatos dolog, de tényleg nagyon aggaszt a dolog. Sok borderline-os tünet is stimmel, ezekre most nem térek ki, mert hosszú lenne :)
Amúgy már van időpontom az orvoshoz, remélem kitalálja mi a bajom.
20:12.
Nem kellene betegsegeknek a leirasaval foglalkoznod, mivel megzavar. Ez a problema az orvosoknal is, hogy csak egy megadott tunetre figyelnek oda, amit valamikor a konyvbol tanultak meg, es erre koncentralnak. Te amikor olvasod ezeket, akkor a tunetekre koncentralsz, s a vegen a gondolataiddal fogod megbetegiteni Magad.
Talalj valami olyan olvasni valot, ami segiti a fejlodesedet es szivesen, orommel vegzed, tehat valami hobbit.
Figyelj oda az eletre, legyenek barataid es eld az eletedet spontan es igyekezz egeszsegesen elni es termeszetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!