Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van az ölelésben amitől jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van az ölelésben amitől jó érzése lesz az embernek tudom hülye kérdés de engem nem igazán ölelgetnek egyszer egy baránőm megölet és valami nagyon jó érzés volt?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi állandóan ölelkezünk a párommal és tényleg vmi csodálatos érzés! :) Nem tudom,h miért de nagyon jó! :)
2012. jún. 11. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
elektromosság, de a viccet félretéve "boldogsághormonok" keletkeznek a testeben érintéskor
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Evolúciós dolog. Alapvetően a szülőt öleli meg a fiatal majom, ez ad neki biztonságérzetet, és amúgy biztonságot is.

Ha nem érezné ezt, nem szívesen ölelné meg, elengedné, leesne a fáról. Ennyi. :]

4/7 anonim ***** válasza:
100%
érzed a másik testét, és az ölelés a szeretet, és a bizalom jele is :)
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#3: Amúgy olyan ez, mint a szex. Azért csináljuk, mert élvezzük csinálni. Ha nem élveznék az állatok, akkor nem szaporodnának. Valamilyen pozitív visszajelzést hoz létre. Az intelligensebb fajoknál „tudatos” ez a dolog,ezért képesek szórakozás miatt is szexelni, lásd bonobó, delfin, ember.
2012. jún. 11. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
a szeretet, megbecsülés kifejezésének egyik legjobb módja már évezredek óta :))
2012. jún. 12. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert endorfin, oxitocin és hasonló jó dolgok termelődnek ilyenkor.

Plusz aki szeretethiányos, annak szerintem ez hatványozódik. Amíg nem volt barátom, az is borzasztó jó érzéssel töltött el, hogyha valaki megsimogatta a hajam. :D Vagy hozzámért futólag.

2012. jún. 12. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!