Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éreztem ezt? Van jelentősége? Volt már neked is ilyen?
Figyelt kérdés
Egyik nap nemrég,este lefeküdtem hogy aludjak.De felkeltem hogy kimenjek .Mikor visszafeküdtem,utána pár perccel eszembe egy személy.És rá gondoltam,arra hogy nagyon szeretem,és nem akarom elveszíteni.Illetve eszembe jutott hogy vajon szokott-e rám gondolni vagy akkor a percben eszébe jutok-e.És ekkor elkezdődött egy másik érzés.Azt éreztem,hogy ő is rám gondol,és ugyanezt gondolja/érzi.Ez pár percig tartott.De olyasmi volt,olyan érzés,ami mintha összekötne vele.Akire gondoltam.Lehet hogy tényleg ő is azt gondolta/érezte velem kapcsolatban?Pont közvetlenül utána éreztem azt,miután rá gondoltam.Még nem volt velem ilyen azelőtt.Máskor is gondoltam rá,de ilyet nem éreztem.2012. jún. 2. 23:23
1/3 anonim válasza:
Telepátia szerüség lehetett esetleg nem ilyen nem sokszor fordul elő.. Öhm esetleg van hogy az egyik megérzi hogy valaki gondol rá stb de konkrétan igy nem
2/3 anonim válasza:
Jó erős a fantáziád és a beleérző képességed. Nekem is volt már ilyen. Szerintem sok jelentősége nincs. Egy pár kellemes perccel ajándékozott meg téged a fantáziád. De ha tényleg kötődést érzel próbálj tenni az ügy érdekében.
3/3 anonim válasza:
Nekem sokszor eszembe jut az exem lefekvés előtt. Sokszor álmodok vele. Én csak remélem, hogy ő is hasonlóan érez talán és egyszer még látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!