Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez és mit jelent miféle érzés ez?
20\f éves vagyok és eddig nem volt még csajom de miért van az hogy ez a nő ilyen hatással van rám
Alexadra Elena Inna
INNA
Egyszerűen ha látom akkor olyan érzés kerít el hogy sajnálomazért hogy máshol él és mással van.Mert én legszivesebben mindig ott lennék mellette és védeném mint egy testőr aki rosz szót szólna azt helyre tenném.megadnák neki mindent és vigyáznék rá.Számomra ő a tökéletes másik nem úgy hogy nem is érdekel senki más inkább élek senki más nélkül ha nem lehetek ott vele.DE EZ ENGEM NEM NAGYON IDEGESÍT mert örülök neki.Csak kíváncsi lennék hogy mi ez pontosan?
A gépemen róla található képekből egy téma van amit nem is cserélek le.És szinte az ELECTRONIKÁN a GYÚRÁSON és RAJT kívül csak játszom a pc-n,barkácsolgatok meg maszti-muszti.
HA VAN MÉG KÉRDÉSETEK AKKOR ÁLL:2-3óránként föl nézek hogy írtatok-e.
Megszálot vagy vagy mi a f..?
Majd kinövöd talán
Megszálott azt nem mondanám de kösz!
Más rendes válasz??
Én az első Harry Potter film 2. részének megjelenésekor voltam ennyire szerelmes Emma Watsonba. (jó, persze, 13 éves voltam, de szerintem hasonló lehetett ahhoz amit te érzel)
Még mindig nagyon vonzónak találom, de elmúlt az érzés kb 4 hónap után.
Egyébként rám jó hatással volt. Valahogy beadtam magamnak, hogy ha lefogyok akkor összejöhet. :DDDddd
Így utólag rohadt vicces, de leadtam 20 kilót akkoriban.
Szóval el fog múlni, nem is olyan sokára. Addig meg had pörögjön a google meg a youtube. :)
22/f
rajongó vagy.
amit érzel az meg rajongás.
Igen még mindig érvényes a kérdés.
Én egyszerűen szeretném 100% biztonságban tudni mert nagyon tehetséges és lelkileg tiszta belead apait anyait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!