Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiszívják a nyakad az fáj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiszívják a nyakad az fáj? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
normális válaszokat légyszi
2012. jún. 8. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
Mittom én ne kurj vámpírokkal
2012. jún. 8. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet úgy is csinálni hogy fájjon, de az már nagyon durván fog kinézni.

Egyébként egy normális nyakkiszívás nem fáj, alig érzed, kb mintha egy puszit kapnál rá.

Egyébként ne nagyon szokj rá, mert kicsit közönséges dolog 3-4-5 lila folttal a nyakadon végigmenni az utcán.

És az ismerőseid, rokonaid, mindenki ezzel fog heccelni. :D

Szóval ha nem akarsz 40 fokban magas nyakú garbóban járni, akkor ne hagyd hogy kiszívják a nyakad. ^^

22/f

2012. jún. 8. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
szívd ki porszívóval mint Novák Laci a bk-ból
2012. jún. 8. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem fáj,nem nagy dolog, és ráadásul elég gáznak tartják sokan O.o
2012. jún. 8. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy csinálni,hogy ne maradjon nyoma de mégis megőrülj tőle...egy kis fül nyalogatással puszilgatással bele sóhajtással egybe kötve. A párom megőrül érte. L/19.
2012. jún. 8. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Kicsit fáj, és cseppet sem jó. Szerintem csak egy divatos marhaság. Utána meg látszik is a véraláfutás, szóval semmi értelme!

28F

2012. jún. 8. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Kicsit fáj, de pont annyira, hogy még kellemes legyen. Vagy csak én vagyok mazochista. Nekem bejön, mondjon bárki bármit, pedig nem vagyok már tizenéves. :D
2012. jún. 8. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha azt akarod, hogy ne látsszon, ne látható helyen szívd...

Nyakat ált. ősz végén, télen 'jó' szívni. Persze ez nincs meghatározva, de akkor sokan hordanak sálat, garbót.

Amúgy meg nem divatbaromság, félreértés ne essék. Már a szüleim idejében is volt ilyen és igen, furcsán néznek utána az emberre, de pont ezért nem kell látható helyen szívni.

Hogy milyen érzés?

Én nem éreztem. Olyan, mintha szimpla csókot kapnék.

2012. jún. 9. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!