Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiszívják a nyakad az fáj? Milyen érzés?
Lehet úgy is csinálni hogy fájjon, de az már nagyon durván fog kinézni.
Egyébként egy normális nyakkiszívás nem fáj, alig érzed, kb mintha egy puszit kapnál rá.
Egyébként ne nagyon szokj rá, mert kicsit közönséges dolog 3-4-5 lila folttal a nyakadon végigmenni az utcán.
És az ismerőseid, rokonaid, mindenki ezzel fog heccelni. :D
Szóval ha nem akarsz 40 fokban magas nyakú garbóban járni, akkor ne hagyd hogy kiszívják a nyakad. ^^
22/f
Kicsit fáj, és cseppet sem jó. Szerintem csak egy divatos marhaság. Utána meg látszik is a véraláfutás, szóval semmi értelme!
28F
Ha azt akarod, hogy ne látsszon, ne látható helyen szívd...
Nyakat ált. ősz végén, télen 'jó' szívni. Persze ez nincs meghatározva, de akkor sokan hordanak sálat, garbót.
Amúgy meg nem divatbaromság, félreértés ne essék. Már a szüleim idejében is volt ilyen és igen, furcsán néznek utána az emberre, de pont ezért nem kell látható helyen szívni.
Hogy milyen érzés?
Én nem éreztem. Olyan, mintha szimpla csókot kapnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!