Milyen érzések állhatnak a halál előli folyamatos menekülés mögött?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 21:57
11/17 anonim válasza:
próbáltál már hipnózist? azt nem tudod terelni, lehet az kéne neked.
12/17 A kérdező kommentje:
Hát szóval egy pszichoterapeutához járok. Már három alkalommal csináltuk ezt, de valahogy nem igazán van rám hatással, vagy nemtom. Nem tudok ellazulni rendesen, meg nálam nem úgy jönnek elő a képek mintha kristálytisztán látnám őket, mint pl álmomba, hanem csak ilyen gondolatképek. Ennek a hipnózisnak egyébként mi értelme van, mert nem értem?
2012. jún. 10. 14:57
13/17 A kérdező kommentje:
Ja egyébként mivel nem is tudok teljesen ellazulni, ezért nem is vagyok teljesen őszinte közben. De legközelebbi alkalommal megpróbálom.
2012. jún. 10. 14:58
14/17 anonim válasza:
elvileg levisz a tudatalattidba,ahol ,,találkozol" a problémáddal, amit tudatosan nem tudsz, szóval hallgass a terapeutádra, vagy keress egy másikat, akiben jobban megtalálod magad, jobban bízol.
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm! most már értem, legközelebbi találkozónkon akkor beszámolok neki a terápiával kapcsolatos érzéseimről
2012. jún. 10. 15:06
16/17 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki megvan a megoldás. Önbizalomhiány.
2012. jún. 14. 11:13
17/17 anonim válasza:
na ez gyors volt! akkor hajrá a cél felé!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!