Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Facebook-para: volt már ilyened?

Facebook-para: volt már ilyened?

Figyelt kérdés
Évek óta nem osztok meg szinte semmit ott, max válaszolok ha rámírnak, ennyi az aktivitásom. Most mégis linkeltem egy videót és azon görcsölök hogy senki se reagált rá. Ja és egy olyan csoportban, ahol összesen öten vagyunk. Olyan érzés mintha egy kis szobában kussolnék aztán megszólalnék és mindenki csak engem bámulna, de nem reagálna. Jaj.

2012. jún. 3. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
haha de hülye vagy :D ne parázz ilyeneken
2012. jún. 3. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit? Ez legyen az életben a legnagyobb problémád!
2012. jún. 3. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:

bizony, jaj.

egy kicsit hagyd a facebook-ot másra, menj ki a szabadba és beszélgess.

2012. jún. 3. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki felszínesen próbál válaszolni, a legkisebb dolgok mögött is lehetnek lelki gondok.

Nem hiszem el, hogyha valaki ezen görcsöl az normális, ha pedig valaki nem működik normálisan annak gondjai lehetnek legbelül...

2012. jún. 3. 13:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy van...
2012. jún. 3. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
és ezt nem bántásból, hanem együttérzésből írtam.
2012. jún. 3. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ritkán linkelek/írok ki valamit, inkább chaten, üzenetben kommunikálok. Az elején nekem is volt ilyen, hogy féltem, hogy nem válaszolnak. Aztán egyszer csak válaszoltak. A sokadik kiírásnál már nem fog érdekelni, hogy válaszol-e valaki vagy sem.
2012. jún. 3. 17:41
 8/10 A kérdező kommentje:

14:51 Tudom, köszi!

17:41 Az a vicc hogy régen nem érdekelt, msn-en is mindig volt kiírva, belinkelve valami stb. Aztán leszoktam róla. Ma jutott eszembe, hogy nemrég kitűztem magamnak, hogy ez is lehet egy feladat hogy növeljem a "komfortzónámat". Már el is feledkeztem róla, lehet hogy most ezért is linkeltem. Amúgy meg kezd jó érzés lenni, és tényleg ilyeneket kell csinálni, nem szabad behúzódni a csigaházba.

2012. jún. 3. 21:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Lájkolták, jeah :D
2012. jún. 3. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Na ugye, mondtam. :)(17:41)
2012. jún. 3. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!