Hogy szokhatnék le erről? Nagyon zavar.
Nem fog hiányozni ne aggódj!
Felesleges hülyeség.
Ez sajnos csak úgy megy, ha erőt veszel magadon és nem foglalkozol vele. Mással le kell kötnöd magad. Mondjuk a példád, a matekházi sajna kényszerű dolog, és gondolom, nem túlságosan lelkesedsz érte. Viszont addig is félre kell tenned a telefont.
De még az is jobb, hogyha mást is csinálsz házi közben, csak nem telefonozol. Én, mikor untam a házit, rajzolgattam közben külön lapra, egyszer csak kész lett a házi, de még sem untam bele így, így elviselhetőbb volt.
Jó lenne valami elfoglaltság, ami sokkal jobb, mint az a hülye Facebook. Én is Facebookozok, de túlságosan nem szokott izgatni.
Magadat kell valahogy eltiltanod tőle, ha más ember nincs, aki megtegye ezt. Ezt akarnod kell, máshogy nem fog menni. Erről leszokni könnyebb szerintem, mint a dohányzásról, mert nincs a szervezetedre hatással, szóval tényleg csak akarat erő kérdése.
Vezess be magadnak valami szabályokat, ha megsérted, büntesd magad, igen, tudom, ez nagyon furán hangzik, de nekem is volt, hogy ilyenekhez kellett folyamodnom mással kapcsolatban.
Szoktál amúgy sportolni, vagy olyan tevékenységeket végezni, ami komolyabb gondolkodást kíván, hogy azzal is lekösd magad?
Amúgy tényleg nem lesz ingyenes majd.
viszont CAPSLOCK függő vagy haver.. lol
Amúgy nekem is megadhatod a jelszavad.. persze. :O Nehogy megtedd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!