Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Amikor facebookon nézem a...

Amikor facebookon nézem a volt barátaim profilját, akkor mindig rosszul érzem magam. Miért?

Figyelt kérdés

Volt régen egy társaság, akikkel sokat hülyültem, sok kalandot éltünk meg, jól magunkat egymás társaságában. Küzdősportedzésen ismertem meg őket. Mindig, ahányszor volt edzés, mindig együtt edzettünk. Sok közös emlékeink vannak. De már két éve annak, hogy elkezdtek bunkók lenni velem valamilyen okból. Azóta nem láttam őket.

Mostanában egyfajta "nosztalgiából nézegettem a régi ismerősök profilját. Miközben meglátom a volt haverjaimét, akkor rosszul vagyok lelkileg. Nem tudom miért. Mások is így voltak ezzel? Ha igen, akkor hogyan tették túl rajta magukat ezen?

2012. febr. 13. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Feltörnek a régebbi rossz emlékek (persze ha így van nálad) és akkor elönt egy fajta rossz érzés; szomorúság, csalódottság, stb. Velem is szokott ilyen lenni, nehezen teszem magam rajta túl. Ne nézegesd a profiljaikat -én le is töröltem őket, van olyat akit le is tiltottam, hogy sehogy se kapjak róla új hírt- és majd az idő meggyógyítja a sebeket -nem mindig- nekem talán így sikerül.
2012. febr. 13. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért érzed magad rosszul, mert régen ezektől az emberektől törődést és figyelmet kaptál, most meg nem. Szeparáció/izoláció/kirekesztettség érzése lehet, ami nem épp kellemes. Egy ideig kell, hogy fájjon, mert így el tudod őket engedni. Az idő pedig majd mindent megold.
2012. febr. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!