Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kialakulhat skizofrénia az...

Kialakulhat skizofrénia az antidepresszánstól?

Figyelt kérdés
Orvos nemrégiben írt fel SSRI-t. Ha beszedem nagyon zavart leszek. Igaz hogy sokkal nyugodtabban és boldogabban érzem magam, de annyira zavart vagyok, hogy úgy érzem a saját belső gondolatvilágom annyira felerősödik hogy sokszor elnyomja a valódi világot. Nem tudom a fantáziámat elnyomni és elbóbiskolok meg kilassulok hétköznapi teendőim közt is. Olyan mintha egy masszában élnék, mintha álmodnék nappal is, egész napomat ilyen félkómába tőltöm és csak napok múlva józanodok ki. Nem tudom mindennap szedni a gyógyszert, ez már a második ilyen tabletta és ugyanaz a hatás mindegyiknél. Félek hogy ez a fajta alvási komatikus állapot végül elnyomja a valós életemet és skizofrén leszek. Reális a félelmem ? Mit csináljak ?
2012. máj. 31. 23:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Biztosan SSRI mellékhatás, de attól félek hogy maradandó károsodást okoz, pedig még nem is szedtem folyamatosan. Azt érzem, hogy húzódik valami az agyamban, nyúlik. Azaz instabil valami.
2012. jún. 6. 01:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem használsz te "Száraz Kolbász" nicknevet? Mintha ezeket a dolgokat, amiket leírsz, már olvastam volna, de nem itt.

2012. jún. 7. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!