1/9 anonim válasza:
Nem tudja! és ha mondod neki akkor se hiszi el. Ez a betegség egyik velejárója. Nincs betegségbe látása.
2/9 anonim válasza:
Nem. Ha próbálod rávezetni, hogy végeztessen vizsgálatot ez ügyben, még téged néz hülyének.
Ő nem beteg, hanem kiválasztott, csak te ezt nem értheted...
3/9 anonim válasza:
De igen, van olyan fajtája, amiben tudja. A legtöbb skizofrén ekkor szokott öngyilkosságot elkövetni, hisz rájön, miket is tett.
4/9 anonim válasza:
Szednek rá gyógyszert. Akkor felmerülne bennük, hogy "minek is szedem ezt"? Persze hogy tudják.
5/9 anonim válasza:
Már aki szed. Van, aki meg van győződve arról, hogy semmi baja.
6/9 anonim válasza:
"Szednek rá gyógyszert. Akkor felmerülne bennük, hogy "minek is szedem ezt"?"
És miután megállapítják, hogy a gyógyszer nyilván a nagy összeesküvés része, nem szedik tovább a gyógyszert és visszaesnek.
7/9 Doruss válasza:
Nem. Alapból eszébe se jutna. Csak ha szembesítik vele, és sikerül elhitetni vele, hogy tényleg így van. Egyszerűen nem tudják megkülönböztetni a téveszméket és a valóságot, fogalmuk sincs róla, hogy amit átélnek az nem valós.
8/9 anonim válasza:
Hát ez 1általán nincs így mert én magam mentem el orvoshoz amikor ilyen beteg lettem és még 1 betegtársam is magától mert szenvedtünk, nemhogy még tagadtuk volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!