Már teljesen depressziós vagyok. Utálom magamat. Mit csináljak?
"Minden este itt sírok a szobámba hogy miért születtem betegnek"
Te normális vagy?Ha rákos lennél vagy dankóros vagy bármi akkor lennél beteg!Ezt nem lehet betegségnek nevezni. -.-
Jó, figyelj nem mondom, hogy könnyű neked...de HIDD EL nem vagy beteg és ugyanúgy élhetsz rendes életet mint a te szavaddal élve a "normális" az én szavammal élve hetero emberek.
Ráadásul elég fiatal vagy és így még nehezebb neked...De gondolj bele mennyi meleg van még rajtad kívűl...és nagyon NAGYON sokan boldogok közülük.Te is az lehetsz.El kell fogadnod magad..ha időbe is telik de tudom, hogy sikerülni fog:)
Ha a szüleidnek még nem mered elmondani akkor egy barárnak akiben bízol:)Vagy pedig te is felkereshetsz egy pszichológus a szüleid tudta nélkül.
De én azt ajánlom neked, hogy keress egy pasit.Nem az a lényeg, hogy a pasid legyen, hanem hogy meleg legyen és segítsen neked feldolgozni..persze ebből később kitudja, hogy később mi lenne ebből:))
Sok sikert neked^^ :)) Erős vagy!!
Egy másfajta megközelítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!