Depressziós vagyok? És ha igen, hogy győzzem emg édesanyámat a pszihológus mellett?
Először talán magadnak kellene feltenned a kérdéseket:
Miért érzem így magam?
Miért vagyok szomorú?
Miért fordultak el tőlem a barátaim?
Mikor kezdődött el ez az egész?
Mi lehet a megoldás,amitől jobban érezném magam?
A pszichológus nem varázsló.Nem fogja megoldani a problémáidat helyetted.
Ahogy én látom,az anyukád melletted áll.Bízz benne,és fogadd el a segítségét.
Pont ez a baj, elég változatos a helyzet, egy kis apróság is teljesen el tudja venni minden önbecsülésem és jókedvem.
És hogy miért, mindig más az is.
A barátaim pont ezért fordultak el tőlem, mert nem bírják már elviselni a szomorú énemet, mert nekik csak a jobbik felem tetszik...
És hogy mikor, pár éve, divatos volt anno ez a kiközösítősdi..
Jobban aligha érzem magam valamitől, attól jobban lennék, ha a barátaim tudnatnák velem, mellettem állnak, és így is képesek elfogadni, de ez sosem következik be..
Sajnos nem tudok már mit csinálni, tudom hogy a pszihológus sem tud helyettem megoldani semmit, de más én sem, és szükségem lenne pár jó tanácsra.
És tudom hogy anyukám mellettem áll, talán még beszélek vele, csak sajnos a legtöbb mindenre az a válasza, hogy akik rosszul bánnak velem, azokkal ne barátkozzak. De rajtuk kívül nincs senkim, ők a legjobb barátaim.:(
(Bocsánat a hosszú válaszért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!