Valaki tud ajánlani Budapesten pszichológust, aki tud önbizalomhiányon, kapcsolatteremtési problémákon, félénkségen segíteni?
Az általad felsorolt problémák minden kilinkai szakpszichológusnak a reszortjába beletartozik. Szóval szerintem bátran nézelődj a net-en és válassz olyat, aki számodra szimpatikus. Hiszen lehet, hogy hiába ajánlanak valakit, neked nem fog tetszeni.
Viszont érdemes lenne egy fiatal(abb) pszichológusnőt keresni - ha főként a nőkkel való kapcsolatteremtéssel van problémád - így könnyebben felszínre jöhet a segítőnél a gond, és eredményesebben tudtok rajta dolgozni.
Hát akkor mégsem olyan jó ötlet..:-/ Pedig sokaknál beválik. Pl. én valahogy alapból (idősebb) férfi pszichológust kerestem, pedig vannak problémáim a férfiakkal.. utólag meg rájöttem, hogy ez egy jó döntés volt, mert ezáltal "le lehet játszani" terápia keretében ezeket a dolgokat, amik a gátlásokat is okozzák.
Persze, ha jó a szakember nyilván hatásos a terápiája, mindegy, hogy milyen korú és nemü.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!