Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy elmerjek...

Mit tegyek hogy elmerjek menni barátkozni? És hogy ne szorongjak társaságba? 20 L

Figyelt kérdés
mindig úgy érzem hogy nem vagyok szórakoztató, jó beszélgetőpartner..vagy nem vagyok szimpatikus
2012. máj. 26. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre egyetlen tipp van: gyakorlás. Ismeretek bővítése. Olvasás, mozizás, színházba járás. De bárkivel gyakorolhatsz. Gyerekkel, felnőttel. Szokd a saját hangodat.
2012. máj. 26. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
igyál:)
2012. máj. 26. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Királylány! Irgum burgum! Tudod vannak olyan pasik akik aszerint keresnek, hogy kiből lesz jó feleség, ott nem azt nézik ki mennyire sziporkázik, vagy mennyire vagány, hanem azt ki mennyire szerény, és alkalmazkodó. Nekem sok fajta nővel volt dolgom, viszont pont olyan típusú lánnyal még sosem találkoztam mint te! Pedig nagyon aranyos lehetsz. Szóval kifelé az életbe, mert az olyan pasik mint én sosem találnak olyan lányokat mint te. Egyszerűen azért mert sehol nem vagytok ott.
2012. máj. 26. 23:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi, nem is arról van szó hogy pasikkal hogyan tudok ismerkedni, hanem lányokkal, idősebbekkel!

Köszi a válaszokat..igen keresnek kéne az alkalmakat egyedül.

2012. máj. 26. 23:50
 5/8 A kérdező kommentje:
*m
2012. máj. 26. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
fogyjál le
2012. máj. 28. 23:25
 7/8 A kérdező kommentje:
168cm 52kg vagyok
2012. máj. 29. 02:08
 8/8 Székelyfalussy Lászl ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy neked is az van, mint nekem volt, hogy amikor társaságban vagy, semmi nem jut eszedbe, meg nem tudod, hogyan tudnál bekapcsolódni a beszélgetésbe. Meg félsz, hogy mit gondolnak rólad a többiek, hogy nem vagy elég jó fej...elég rossz érzés volt. Én végülis elmentem pszichológushoz, és nekem nagyon sokat segített! Mondjuk volt mellette egy kis pánikom is, de teljesen megváltozott az életem! Nagyon soakt megtanultam magamról, és nagyon hálás vagy a pszichológusomnak. Már másfél éve minden OK az életemben, és mintha nem is az én életem lett volna mondjuk 3 évvel ezelőtt. Szokolai Árpádnak hívják a pszichológust, akihez jártam, szerintem keresd meg te is. Fiatal vagy te is, úgyhogy szerintem diákkedvezménnyel elvállal - legalábbis így volt, amikor én jártam hozzá ;)
2012. máj. 29. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!