2,5 évig cigiztem, most a 3. nap h nem cigizek, és nincs kedvem semmihez:S Teljesen be vagyok fordulva nincs kedvem társaságba menni. Nincs iskola a szokásos esti programokhoz sincs kedvem haverokkal. Ez a lelki állapot mikor fog megszűnni?
Ugyan abban a cipőben járunk, még a kor is stimmel! :)
Nekem ma volt a 16. füstmentes napom, az első hét iszonyatos gyötrelmes volt, aztán fokozatosan enyhült ez az érzés, az utóbbi 5 napban iszonyatos büdösnek érzem a körülöttem dohányzók füstjét.. Már annyira nem erős a vágy, hogy elszívjak egy cigarettát. Én is 2.5 éve cigizek és rossz napokon elment másfél doboz is! Kitartást! Szurkolok Neked! :)
Ha nincs kedved semmihez, aludj. Bár ennél jóval célszerűbb kirándulni a hegyekbe. Egyrészt ott nem tudsz cigit szerezni, másrészt a friss levegőt szívva rájössz, mennyivel jobb a ciginél.
"Ez a lelki állapot mikor fog megszűnni?"
Az első 2-3 nap a legnehezebb, utána a fizikai elvonási tünetek már alig vannak jelen, erős dohányosoknál max. 1-2 hét. Azután már nincs objektív oka a rossz közérzetnek, csak az, hogy sikerült bemesélni magadnak, hogy borzalmasan nehéz leszokni.
""áááh most 1 szálbol nincs semmi" és mint már tudom, onnantol vége a leszokásnak:) "
Nincs vége. Ha "visszaesel", akkor másnap újra elkezded a leszokást. Ha 2 nap múlva visszaesel, akkor megint elkezded a leszokást. Legközelebb tovább bírod. Fokozatosan is le lehet állni, bár a hirtelen leállással az ember gyorsabban túl van a problémán.
10:08
Nem vagyok, csak voltam dohányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!