Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 2,5 évig cigiztem, most a 3....

2,5 évig cigiztem, most a 3. nap h nem cigizek, és nincs kedvem semmihez:S Teljesen be vagyok fordulva nincs kedvem társaságba menni. Nincs iskola a szokásos esti programokhoz sincs kedvem haverokkal. Ez a lelki állapot mikor fog megszűnni?

Figyelt kérdés
Már többször próbálkoztam ált. az első v 2. napon rágyujtottam mert ugygondoltam h "áááh most 1 szálbol nincs semmi" és mint már tudom, onnantol vége a leszokásnak:) Most sokkal erősebb az elhatározásom nagyon jol tudom hogy káros, idő előtt megbetegíti/megöli az embert, büdös, drága, semmi értelme. Nem sajnáltatom magam, örülök h már nem cigizek..de mégis ez a problémám:S
2012. márc. 15. 16:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ:)

A most leszokóban lévőknek kitartást, nekem ez a 6. napom. :) Voltak nehezebb időszakok, pl. szbat éjszakai buli, ott tényleg csak a csoda segített h nem gyujtottam rá, be voltam rúgva, nagyon kívántam, és az átmosott agyam folyamatosan azon vacilált h "egy cigi megakadályozná-e a leszokást v nem..később már 1 slukkon gondolkodtam.." De végülis hálistennek nem gyujtottam rá, és már nem olyan nehéz. Ma egyetlen egyszer jött rám, de akkor is eszembe jutott h ezt csak azért élvezném mert még kívánja a nikotint a szervezet, de ez el fog múlni. A dohányzókat már úgy látom mint olyanok, akiknek rengeteg bajuk lesz belőle később, ha nem hozzák meg ezt a döntést ők is. Egyszer 750 ft nem nagy pénz, de 3-4X 750ft-ot már másabb dolog:) Ez is egy pozitiv dolog. Jól esne, jól esne, de nem őrülök bele. Remélem ez így is marad.:) Minden dohányzónak ajánlom h vágjon bele, ez a helyes út:)

2012. márc. 19. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
(:
szept. 19. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!