A tüdőszűrő kimutatja?
Nem gondolod, hogy kissé szánalmas, hogy ahhoz elég nagynak tartod magad, hogy cigizz, de a szüleidnek nem mered bevallani? Akkor még mitől vagy olyan nagy legény/leány? Vállald a felelősséget a tetteidért.
Ha egy évig rendesen cigizel, szerintem van rá esély, hogy jövőre már kimutatja.
Kedves első kommentelő nem azt kérdeztem hogy szerinted szánalmas vagyok-e.Légyszives vagy a kérdésre válaszolj vagy semmire -.-"
2.Köszii lehet az lesz,vagy leteszem :)
Ki nem mutatja, parázni viszont van okod. Ha rendszeresen menőzöl, hogy cigizel, egy idő után rendesen rászoksz, és akkor már nem lesz könnyű leszokni. Aztán egy szép napon belehalsz. De nem ám szépen gyorsan, hanem sok-sok évig tüdőproblémáid lesznek. Fulladozol, köhögsz, fekete lesz a tüdőd a lerakódott nikotintól...a szüleid meg egy idő után így is úgy is rájönnek. Örökké nem tudod majd titkolni. Főleg, hogy egy idő után már ki fogják mutatni tüdőszűrésen is.
Remélem, elég meggyőző voltam, hogy NEHOGY CIGIZZ TE SZERENCSÉTLEN!! Később, ha annyira akarod, csináld, nem az én bajom, de 13 évesen?!?! Én is annyi vagyok, és eszem ágában sincs kipróbálni.
:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!