Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A tüdőszűrő kimutatja?

A tüdőszűrő kimutatja?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,elkezdtem cigizni,de a szüleim nem tudják.Jövőre a suli miatt kell menni tüdőszűrésre.Kimutatja?
2012. jan. 21. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Nem gondolod, hogy kissé szánalmas, hogy ahhoz elég nagynak tartod magad, hogy cigizz, de a szüleidnek nem mered bevallani? Akkor még mitől vagy olyan nagy legény/leány? Vállald a felelősséget a tetteidért.

Ha egy évig rendesen cigizel, szerintem van rá esély, hogy jövőre már kimutatja.

2012. jan. 21. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaja, én is 18éves korom előtt kezdtem el dohányozni, de egyszer sem dugdostam a cigit szüleim elől, és ha rákérdeztek, elmondtam nekik az igazat. Nem voltam rá büszke, (pár évvel később, amikor már nagyon ráfüggtem, le is szoktam), de sosem hazudtam nekik. szóval állj eléjük, mondd el nekik az igazat, és viseld a következményeket. akkor legalább nem lesz miért aggódnod meg titkolóznod
2012. jan. 21. 23:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves első kommentelő nem azt kérdeztem hogy szerinted szánalmas vagyok-e.Légyszives vagy a kérdésre válaszolj vagy semmire -.-"

2.Köszii lehet az lesz,vagy leteszem :)

2012. jan. 22. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Na akkor most: először is mit akarsz letenni? Jajj, két hét cigizés után bele ne halj a nagy elvonási tünetekbe. Másodszor meg, ember, ez nagyon gáz, hogy a haverok előtt menőzöl vele, le se tüdőzöd, de otthon meg fosol a fatertól, okkal. Én is cigizek, én is ennyi idősen kezdtem mint te, de legalább tisztában voltam a dolgokkal. Egyébként nem mutatja ki.
2012. jan. 22. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne parázz nem mutatja ki.
2012. jan. 23. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazság szerint lehetne látni, de fene sem lesz rá kíváncsi, mivel nem azt keresik
2012. jan. 23. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Ki nem mutatja, parázni viszont van okod. Ha rendszeresen menőzöl, hogy cigizel, egy idő után rendesen rászoksz, és akkor már nem lesz könnyű leszokni. Aztán egy szép napon belehalsz. De nem ám szépen gyorsan, hanem sok-sok évig tüdőproblémáid lesznek. Fulladozol, köhögsz, fekete lesz a tüdőd a lerakódott nikotintól...a szüleid meg egy idő után így is úgy is rájönnek. Örökké nem tudod majd titkolni. Főleg, hogy egy idő után már ki fogják mutatni tüdőszűrésen is.

Remélem, elég meggyőző voltam, hogy NEHOGY CIGIZZ TE SZERENCSÉTLEN!! Később, ha annyira akarod, csináld, nem az én bajom, de 13 évesen?!?! Én is annyi vagyok, és eszem ágában sincs kipróbálni.

:((

2012. febr. 8. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!