A drogteszt a cigizést is kimutatja? Egyébként mit takar a drog teszt? Mit kell tudni róla?
Figyelt kérdés
Indult egy pletyka a suliban, miszerint én drogozok. Ofőm telefonált szüleimnek, akik drog tesztet fognak venni. Nem drogoztam, szal azt biztos nem mutatja. Viszont titokban olykor-olykor cigizek, azt mutatná?? És hogy kell ezt a tesztet elképzelni?? Mint a terhességi?? Rá kell vmire pisilni?? Vagy mintát vesznek az ember szájából?? Hogy működik?2011. dec. 9. 22:40
1/5 anonim válasza:
DROG teszt, nem cigi...kivéve ha füves cigit szívtál. Attól függ milyen tesztet vesznek, hogy milyen drogokat mutat ki, de nem kell izgulnod, ha nem fogyasztottál. Igen, vizeletből mutatja ki.
2/5 A kérdező kommentje:
sima cigi, boltban vettem.
2011. dec. 9. 22:53
3/5 anonim válasza:
Lehet vizeletből és vérből is.
Vagy bele kell pisilned egy kis pohárba vagy vesznek egy kis vért.
4/5 anonim válasza:
Otthon a szülei egész biztosan nem vesznek vért...tehát vizeletből fogják megállapítani.
5/5 anonim válasza:
Hogy indult ez az egész? Egyébként a sima cigit tuti nem fogja kimutatni, lévén nem drog. Plusz a nikotin gyorsan felszívódik a szervezetben, ezért gyújtanak rá olyan gyakran az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!