Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Furcsa és félelmetes álmom...

Furcsa és félelmetes álmom volt! Segíítség! Mire utalhat? 18/f

Figyelt kérdés

Azt még el kell mondanom hogy mostanság rengeteget alszok napi 12 órákat, és furcsa álmaim vannak. Egészen pontosan a ma éjjeli volt az ami rettentően megrémisztett. Azt álmodtam hogy a bátyám meghalt talán balesetben vagy nem tudom. És reggel felkeltem és apám aztmondta lazán hogy meghalt a bátyám. Mintha teljesen természetes lenne. Aztán nem hittem el, sőt még le is tagadtam hogy meghalt volna. Teljesen leblokkoltam semmi érzelmem nem volt, majd az ebédnél hirtelen elkezdtem sírni, üvölteni stb... és mondtam hogy hagy nézhessem meg a holttestét, hátha segít elfogadni. De utánna még sírtam a szobámban és erre ébredtem fel verejtékben stb....

Ez mire utalhat ez az álom??

2012. máj. 25. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Reméljük, nem fog bekövetkezni valami nagyon rossz az életedben! Egy rémálom még nem biztos, hogy bármi rosszat jelent. Vigyázz magadra.
2012. máj. 25. 21:00
 2/8 anonim válasza:
menj el pszihológushoz
2012. jún. 2. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz csak már nem voltam 1 hónapja :P Amúgy azóta rendszeresen nem tudok elaludni.. Ha sikerül akkor is csak forgolódok az ágyban és olyan mintha nem aludtam volna és fvelkelek már fél4 van. Tehát alszok csak annyit vagyok fennt hogy alig érzem az alvást. Amikor sikerül végre megnyugodnom 4-5 fele akkor meg 11-12 óráig is alszok és délután is álmos vagyok. Rémálmaim vannak, felkelek éjjel és hirtelen szorongani kezdek, gyorsan ver a szivem, izzadok és legszívesebben átmennék tesóm szobájába mert félek visszaaludni. Régebben nagyon szorongtam főleg 2 éve, de mostanság mintha felerősödött volna. Folyamatosan légszomjam van szúr a szivemnél és szédülni szoktam nappal. Vettem már valerianat de nem használ. Egyszerűen egy idegroncs lettem. Főleg hogy érettségi van lehet hogy ettől jött ki. Folyamatosan attól félek hogy nem vesznek fel sehova stb... A szorongást valahogy le tudom győzni hogy nem figyelek rá, vagy elkezdek filmet nézni, de a testi tüneteim tönkreteszik az életem
2012. jún. 4. 10:04
 4/8 anonim válasza:
"Családtag haláláról álmodni: ha ő kedves neked: önzés és önbizalomhiány, félsz hogy az életben egyedül nem boldogulsz, támogatásra van szükséged, félsz hogy elveszíted a kapaszkodót." ez simán lehet, mert most az érettségi miatt téll támogatásra van szükséged, meg ha téll szorongsz akkor is. sztem vmi rendszert kéne belevinni az életedbe, hogy normálisan aludj+lefárasztani magad napközbe, hogy ne is álmodj semmiről :P
2012. jún. 4. 10:22
 5/8 anonim válasza:
imádkozz! elmúlik :)
2012. jún. 4. 12:40
 6/8 A kérdező kommentje:

a szektás barmok légyszives kíméljenek!!!

Köszönöm

2012. jún. 4. 13:06
 7/8 Napéjegyenlőség válasza:
Nem csoda, hogy ilyen hülyeségeket álmodsz. Kiérdemelted.
2012. jún. 5. 14:11
 8/8 A kérdező kommentje:

napéjegyenlőség!

Kifejtenéd ezta kiérdemlős dolgot? Nagyon megköszönném kegyednek!!

2012. jún. 5. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!