Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, aki fél a...

Van itt olyan, aki fél a bojlerektől? Mi olyan félelmetes bennük?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Tessék?:D Ne... És legalább ennek is van tudományos neve?
2012. márc. 27. 19:26
 2/10 A kérdező kommentje:
ez egy jó kérdés... ma a buszon fél füllel hallottam egy beszélgetést, melyben az anyuka panaszkodott, hogy a fia fél a bojlerektől. nem értem mi bennük a félelmetes...
2012. márc. 27. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Jó, de lehet, hogy a 3 éves gyerekéről beszélt, nem? :P
2012. márc. 28. 01:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves létemre rettegek a harangoktól, és minden toronytól, amiben harang lehet/van.
2012. márc. 28. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként én is féltem. Mindig attól rettegtem, hogy a fejemre esik. Gondolom, egy kádban ülő kisgyerek számára a feje felett ücsörgő bojler félelmetes lehet, márcsak a szerkezet nagysága és kádban ülő békaperspektívája miatt is.

Ha kis bojlerről van szó, ami nem a kád fölött van, akkor valami egyéni félelem. A hangja esetleg vagy a kapcsolók rajta? Ezt nem tudom.

2012. márc. 28. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Gázbojlereknél gondolom az a (téves) elképzelés, hogy a szerkezet (nagy tartály, ami alatt gázláng lobog) robbanásveszélyes.
2012. márc. 29. 06:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm a gomboktól fél!

Csak zippzáras cuccai vannak.

GOMBOK!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

2012. márc. 29. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj, de aranyos!!!!
2012. márc. 30. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is úgymond "félek" a kád felett levő bojlerektől, rossz érzésem lesz tőlük. Sokáig nem tudtam megmagyarázni, hogy miért, de nem olyan régen egy beszélgetésből kiderült, hogy mi lehet az oka. Egyszer, amikor lehettem kb. 3 éves, apu azt mondta viccből, hogy rám fog esni. Hogy tényleg ez-e az oka, azt nem tudom.

Mióta az eszemet tudom, mindig is féltem tőle. Szerencsére csak mamáméknál van, nálunk nem, és gyerekként csak ezért utáltam nála aludni. Kb. 8 éve azért már azért be merek menni egyedül is a fürdőbe (bár eleinte azért nehéz volt), viszont a mai napig elég ferde szemmel nézek rá, és a lehetőségekhez mérten próbálok minél messzebb kerülni tőle törülközés közben..

Elég rossz ez, de nem tudok vele mit kezdeni, pedig próbáltam.

20/l

2012. aug. 13. 16:44
 10/10 anonim válasza:
Én 15 éves létemre kiskoromtól fogfa félek a bojlerektől. Hasonló érzésem van mint amit a 9. mondott.
2015. máj. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!