Van itt olyan, aki fél a bojlerektől? Mi olyan félelmetes bennük?
Gyerekként én is féltem. Mindig attól rettegtem, hogy a fejemre esik. Gondolom, egy kádban ülő kisgyerek számára a feje felett ücsörgő bojler félelmetes lehet, márcsak a szerkezet nagysága és kádban ülő békaperspektívája miatt is.
Ha kis bojlerről van szó, ami nem a kád fölött van, akkor valami egyéni félelem. A hangja esetleg vagy a kapcsolók rajta? Ezt nem tudom.
Egy ismerősöm a gomboktól fél!
Csak zippzáras cuccai vannak.
GOMBOK!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Én is úgymond "félek" a kád felett levő bojlerektől, rossz érzésem lesz tőlük. Sokáig nem tudtam megmagyarázni, hogy miért, de nem olyan régen egy beszélgetésből kiderült, hogy mi lehet az oka. Egyszer, amikor lehettem kb. 3 éves, apu azt mondta viccből, hogy rám fog esni. Hogy tényleg ez-e az oka, azt nem tudom.
Mióta az eszemet tudom, mindig is féltem tőle. Szerencsére csak mamáméknál van, nálunk nem, és gyerekként csak ezért utáltam nála aludni. Kb. 8 éve azért már azért be merek menni egyedül is a fürdőbe (bár eleinte azért nehéz volt), viszont a mai napig elég ferde szemmel nézek rá, és a lehetőségekhez mérten próbálok minél messzebb kerülni tőle törülközés közben..
Elég rossz ez, de nem tudok vele mit kezdeni, pedig próbáltam.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!