Sziasztok! Az alábbi kérdésben kérném a tanácsokat.Általában mindig ilyen szorongós,meg feszülős tipus vagyok/voltam de idegesít már. Nem az hogy félek valakitől hanem h ha valami olyan a téma, legyen az akármi ami necces, meg sértő,akkor egyből összeszorul a gyomrom, és megy a vér az agyamban érzem.. Nem idegesség ez hanem félés de nem tudom mitől. Elkezdtem krav magázni, hogy mégis jó ha önvédelmet tanulok, meg magabiztosságot ad, igaz az utcán már kicsit magabiztosabban megyek(3edzésem volt még csak), de neten keresztül ha szóba jön ilyen téma, vagy valami meg néha élőben is, akkor jön elő ez a jelenség.. Szerintetek mit tegyek, van valami gyógyszer vagy idővel elfog múlni vagy mit csináljak?? Várom a válaszokat. Köszi előre is..
2012. máj. 24. 20:53
1/8 anonim válasza:
hány évese vagy? Fiú/lány? Nekem is totál hasonló tüneteim voltak, és elmondtama háziorvosomnak. Ő írt fel egy gyenge szorongásgátlót, frontin 0.5 mg.-t és naponta háromszori szedésre szinte elmúlt ez a félelmem. Már 4 hónapja szedem és sokkal jobb. Azt mondta az orvos hogy alacsony az agyamban a félelemérzetért felelős idegsejtek emnnyisége avgymi és ez megemeli. Úgy működik mint az alkohol, persze a vidámság stb... nélkül. Azt mondta ha romolna a helyzet ír fel antidepit, mert még azis hatásos.
Remélem tudtam segíteni! Egy sorstár!! ;)
2012. máj. 25. 12:30
2/8 A kérdező kommentje:
Szia.. 18f. Az a baj hogy több gyógyszert nem akarok már szedni, mert így is sokat szedek epilepsziára.... De ha semmi nem működik, akkor majd lehet én is odafordulok és valamit feliratok..
2012. máj. 25. 14:17
3/8 anonim válasza:
azt sajnálom. Elképzelhető h. az epilepszia elleni szerektől szorongsz? Milyeneket szedsz??
2012. máj. 25. 17:59
4/8 A kérdező kommentje:
Hát lehet.. Trileptal,Lamictal..
2012. máj. 25. 19:04
5/8 A kérdező kommentje:
"azt sajnálom".. Egyébként ne sajnáld nincs az epilepsziában semmi:D Már nagy rohamom rég volt, így nem félek már semennyire.:D Tehát nem kell ezen mit sajnálni..
2012. máj. 26. 00:17
6/8 anonim válasza:
Kis állóképesség fejlesztés kéne neked, az lelazítana, meg önbizalmat adna!
Fuss esténként 3 x 15 percet plusz deszkázz, vagy görkorizz heti néhány alkalommal.
krav maga pff hagyjuk, ahhoz ütőerő kell stb, egyébként csak a pénzed viszi, közbe meg még futni sem tudsz, pedig sokszor az a leghasznosabb az önvédelemre!
2012. máj. 26. 14:24
7/8 A kérdező kommentje:
És te honnan tudod hogy nem bírok futni, meg nincs ütőerőm?? :D:D:D
2012. máj. 26. 16:46
8/8 anonim válasza:
szerintem a krav maga nagyon jó!maga a sport, a harcművészet jó,bármi is legyen!többet legyél a szabadban,társaságba menj,mozdulj ki...meg amellett szedj valami gyógyszert amit felírnak!teázz,meditálj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!