Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax vagy frontin jobb...

Xanax vagy frontin jobb szorongásra?

Figyelt kérdés
vizsga előtt szedném be ritkán egy szemet 0,25 mg, mert annyira streszelek hogy nagyon lerontja a teljesitményemet. Szóval oylan kéne ami lenyugtat de nem igazán álmosit ne legyek kába tőle mert az is lerontja , szerintetek erre melyik a jobb?

2012. máj. 21. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Vizsgára inkább pálinkát igyál énis aztfogok szóbeli előtt:D ma csak azért frontinoztam h levigye vérnyomásom orvosi vizsgálat előtt.. jó tudom pálinka is leviszi, de az most nincs kéznél:D

Fél szem frontin lenyugtat olyan szinten h ne szorongj.. hisz én pont ez miatt vettem be. Utálom ha orvosok vannak körülöttem..

2012. máj. 24. 16:47
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, utolsótól kérdezném hogy te honnan szerzed be a frontint?
2012. máj. 25. 09:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem anyám kórházba dolgozott pszihiátrián.. aztán lebetegedett és műtéte is volt. Elég komoly gyógyszereket szedett.. de itthon van mindenféle gyógyszer:D sztem patikába nem adnak ki ilyeneket.. de én életembe most vettem be először frontint.. utálom a gyógyszereket. Csak kipróbáltam>.< de ilyenekre ne szedjél nyugtatókat.. mert később egyre stresszesebb leszel tőlük. Pálinkát igyál az a legjobb:DD én is fosok szóbeli vizsgától, mert alapból lámpalázas vagyok stb.. de nemhiszem h egy frontin megoldaná:D kis pálinka kell az úgyis szóra bír akkor is ha nemtudsz semmit:D ha meg tudsz vmit azt ugyis tudni fogod pálinka melett is.
2012. máj. 26. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!