Melyik a jobb a szorongásra? REMOTÍV vagy a NEUROPTIM?
A pszicháterem ajánlotta,hogy valamelyiket vegyem meg,mivel az antidepresszáns szert abbahagytam,de ugyanugy nem jól vagyok.Nem szeretnék ilyen borzalmas gyógyszereken élni,így inkább kipróbálnám valamelyik gyógynövényes szert,hátha segít.
A Remotívot ajánlotta,de abból csak Extra létezik?Mert kihangsúlyozta,hogy a sima Remotívot vegyek napi 2-szer 1 adagolássalvagy a Neurooptim-ot.Melyik a jobb?Bevált valamelyik valakinek?
Az utolsót,hogy kell szedni,mwert az orvosom se tudta megmondani.
S mennyi idő míg hatnak ezek a szerek?
Ezek mellett Frontin is szedhető,ha nagyon rosszul vagyok?
Ha nem használ csak akkor térek vissza az antidepire.
Szia!
Tudnál róla egy bővebb infót küldeni?Mire jó?Meddig szedhető?Hol kapható?S mennyibe kerül?
Köszi!
A Bach-virágterápia egy alternatív módszer, s mint ilynnek azért van egy kis átfutási ideje, amíg kifejti jótékony hatását.
Vannak szakemberek is akik ezzel foglalkoznak, nem ártana konzultáni ilyen emberrel.
A terápia úgy tudom sokáig alkalmazható (cseppek), és minden mellékhatás nélküliek. Ez benne a csodálatos! Az ára annak amit én vettem: 1400,-Ft volt. Tanulást segítő a lányomnak. A tapasztalat nagyon pozitív!
Egy weboldal linket küldök neked, itt olvashatsz bővebben róla:)
Itt számos info van róla. Szívből remélem, hogy jótékony lesz neked is!!!
Én most beírtam egy online nőgyógyásznak,mert nekem egyre különösebb testi panaszaim voltak s vannak.Idáig ráfogták,hogy szorongásos pánikbetegség,de most kiugrott a szög a zsákból,miután elállt a menszeszem.Még most se jött meg!Az egész betegségmet leírtam az elejétől a pszicháterig s a vérzés kimaradásáig.A nőgyógyász 1 órán belül válaszolt s azt írta,hogy forjuljak egy jó endokriológushoz.Holnap elmegyek a háziorvoshoz s kérek egy beutalót s egy teljes vérképet.Elég szomorú,hogy 1 évig kezeltek lassan s nem is az a bajom csak a hormonok.Nekem például az antidepi gyógyszertől(Rexetin)visszajött az anyatejem,amit előtte félévvel ezelőtt elapasztottak.Így abba is hagytam a gyógyszert.Én 16 hónapig anyatejleadó voltam havi 30 litert elvittek.De már májusba könyörögtem a nőgyógyászomnak,hogy állítsa el,mert már sírtam,annyira fájtak a melleim s csöppet se apadt.Nekem már innen kezdődtek a panaszaim.Állandó hányinger s étvágytalanság.e is fogytam 20 kg-ot.Azóta se tudok hízni.Felkerestem egy magán pszichátert s azt mondta ez szorongás.Hát látom mennyire????
Mindenképp írok neked,hogy mi volt az orvosnál.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!