Melyik a jobb a szorongásra? REMOTÍV vagy a NEUROPTIM?
A pszicháterem ajánlotta,hogy valamelyiket vegyem meg,mivel az antidepresszáns szert abbahagytam,de ugyanugy nem jól vagyok.Nem szeretnék ilyen borzalmas gyógyszereken élni,így inkább kipróbálnám valamelyik gyógynövényes szert,hátha segít.
A Remotívot ajánlotta,de abból csak Extra létezik?Mert kihangsúlyozta,hogy a sima Remotívot vegyek napi 2-szer 1 adagolássalvagy a Neurooptim-ot.Melyik a jobb?Bevált valamelyik valakinek?
Az utolsót,hogy kell szedni,mwert az orvosom se tudta megmondani.
S mennyi idő míg hatnak ezek a szerek?
Ezek mellett Frontin is szedhető,ha nagyon rosszul vagyok?
Ha nem használ csak akkor térek vissza az antidepire.
Gyógyszereket úgy szedtem,hogy hébe-hóba fél frontint a 0,25-ből.De volt,hogy esténként 1 egész szemet 2 hétig.Ahhoz annyira hozzá szoktam,hogy mikor már nem vettem be este nem tudtam elaludni.Ez ment pár napig aztán visszaállt minden.Tényleg csak ritkán vettem be.A Zoloftot szedtem nyáron 12 napi,aztán kezdődőtt ez az egész.
Nem merek már ilyen gyógyszereket szedni.Olyan fülzúgást kaptam a Rexetintől 3 hét után,hogy a mai napig nem múlt el.Október közepén abbahagytam.Még a fülészeten is azt mondták,hogy ezt az antidepresszáns okozta.Hogy mikor múlik el nem tudom.Mikor csönd van akkor nagyon érzem.
Te azért próbáld meg a Neuroptimot neked lehet,hogy segít.Nálam meg lehet,hogy nem is ez a gond.
Sokáig szedtél antidepresszáns szert?Hozzá lehet szokni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!