Xanax vagy frontin jobb szorongásra?
Gyakorlatilag ugyanaz a gyógyszer, csak más gyártótól.
A xanax az eredeti, a frontin meg a utángyártott. Teljesen megegyezik a két hatóanyag leszámítva a hordozókat.
amúgy netről szerzem be a nyugtatót nem orvostól.valeriana semmit nem hat.
Évekig szenvedtem vizsgáknál mígnem tavaly egyszer a szomszédunktól elvettem 2 szem nyugtatót vmi vényköteles nem emlékszem mi volt a neve, és bevettem vizsga előtt elég fáradt voltam sokat ásítottam előtte de teljesen nyugodtan el tudtam mondani a tételeket leszámítva hogy elég lassan fogott az agyam pl ha kérdeztek vmit akkor alapvető dolgokn is eléggé gondolkodnom kellett.
A frontin eléggé kábává tesz, nehéz tőle gondolkodni. A xanax ugyanaz.
A füvet felejtsd el, csak csaponganának tőle a gondolataid.
Én azt javaslom, ha stresszelsz, igyál meg előtte egy pohár, max. egy korsó sört. Annyit biztosan nem fog észrevenni a vizsgáztató, te viszont nyugodtabb, felszabadultabb leszel és nagyobb lesz az önbizalmad is. Annyi alkohol pedig még nem gátolja annyira a gondolkodásodat, hogy lényegesen nehezebben tudjál visszaemlékezni a tanultakra. A gyógyszerekről ez már nem mondható el.
Petrezselyemlevél meg kx energiaital 2 doboz!
Éber lezel tőle, és hidegvérű, de gyors is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!