12 éves vagyok és most szoktattak rá a jobb kezemre mert eddig bal kezes voltam lehetek diszlexiás?
Szia. Nagyot változhatott a világ, mert amikor én voltam 12 éves, akkor azt aki bal kézzel kezdett el írni, hagyták békén. Nem értem miért kellett Téged átszokatni a jobb kezedre, nagyon tökéletes lehettél bal kezesen is!
Aki bal kezes, annak másképp és az agy más féltekéjén (területén) működik az agyának az a része, amely az írásért, illetve az apróbb mozdulatokért felelős. Ezért nem jó, ha megbolygatják ezt a természetesen fejlődő készséget. Ha érdekel, akkor írj és bővebben utánanézek...
A diszlexia szerintem nincs összefüggésben azzal, hogy ki milyen kézzel ír, az egészen más betegség és rengeteg formája van, híres emberek is szenvednek benne.
Írnál részletesen arról, hogy kinek az ötlete volt az átszokatás?
Hülye vagy te kérdező...
Én is balkezes vagyok, eszem ágában sincs átszokni. És nincs vele semmi bajom! Valaki rád erőltette ezt a döntést???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!