12 éves vagyok és most szoktattak rá a jobb kezemre mert eddig bal kezes voltam lehetek diszlexiás?
Figyelt kérdés
írjatok normálisan légyszi2012. máj. 18. 20:19
11/14 anonim válasza:
diszlexia = olvasási zavar;
diszgráfia = írási zavar;
12/14 anonim válasza:
Most itt engem le fognak pontozni, de ha csak annyiról van szó, hogy megtanultál jobb kézzel is írni és most inkább azzal írsz, attól semmi bajod nem lesz.
13/14 anonim válasza:
Mégis mi a jó fenének és ki szoktatott át?
14/14 anonim válasza:
dehogy vagy hülye. miért akartál átszokni a jobb kezedre? hogy olyan legyél, mint mások? azt tudnod kell, h a balkezesség egy adottság, amivel születsz. kb annyi mint, h valakinek, szüke a haja, másnak meg barna, kék a szeme, másnak meg zöld. egyik sem jobb a másiknál. mindegyik uolyan jó. fogadd el, h bal kezes vagy és ne szokj át, mert ezzel csak ártasz magadnak. ha olyan akarsz lenni, mint a többiek, légy balkezes, mert neked az a normális és úgy hozhatod ki a legtöbbet magadból. ha átszoksz, sok minden rosszabbul fog menni, mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!