íjászokhoz szól a kérdés, van 1 íjam és (jobb kezes vagyok) az íjvessző felsérti a kezemet kilövéskor mit kezdhetnék vele?
Figyelt kérdés
mert már le ragasztottam de még úgy is sérti,lehet hogy azért mert még bénán lövök? bátyám azt mondja hogy erősebben húzzam meg de már amennyire tudom teljesen meghúzom(mongol íjam van) légyszi segítsetek:)2012. ápr. 13. 18:52
2/4 anonim válasza:
íjvessző nem létezik csak nyílvessző.
am. biztos rosszul tartod a kezed. a fogó kezed és az íj mindig "derékszögbe" legyen!
3/4 Boszika97 válasza:
Én is íjászkodok én egy kis kézvédőt csináltam egy csuklószorítóból amíg nem veszek egy kesztyűt.ezt a módszert neked is tudom ajánlani nekem bevált.
4/4 anonim válasza:
Szerez be egy kézvédőt vagy vegyél fel hosszú vastag ujjú púlcsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!